VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredag

För första gången på länge så är jag ledig idag. Inga möten och inga grejer som måste fixas. Hela helgen är fullbokad med jobb så det känns skönt med en mellandag. På måndag åker vi söderut några veckor så det är en del att fixa till dess.

Gräbsen och jag gör Södermalm idag. Vi startar med parkhäng i Drakensbergsparken och sen ska jag promenera några kilometer när Baxter förhoppningsvis sover. Annars har jag lockat att vi ska åka ”Almas båt” som är detsamma som sjöstadsfärjan. Då får jag några kilometer med målbildstålamod hos gräbsen.

Hoppas ni har en fin fredag, idag är sista arbetsdagen på länge för väldigt många har jag förstått. Grattis! :-)


Sixten. I ett nötskal.


De spränger väldigt mycket i närheten av oss. Lite obehagligt tycker Baxter.


Kommentarer


  1. lillal 28 juni, 2013 on 20:55 Svara

    Hur hinner du med allt vännen? Vad nyfiken jag blir på dina nya projekt 😉 Kan vi inte ses nån dag? Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna