Videoblogg: 12 min magträning i Jungle gym

Jag älskar att sätta ihop cirklar och intervallblock med olika övningar som tillsammans blir riktigt bra. Jag jobbar sällan med en övning i taget utan mycket av utmaningen i min PT-roll är att hitta individuella lösningar med övningar i symbios som verkligen klaffar 100% med utövaren. I filmen nedan visar jag ett 12 minuter långt block med 4 övningar för bålstyrkan. Mage, rygg, axlar, lår och triceps kommer att brinna!

Jag satte Hans på detta block i dag och kaxig som han är gick han ut hårt men jag har än så länge inte träffat någon som klarar alla 12 45-sekundare utan att behöva vila någon gång utöver 15-sekunderna. Men han fick mycket godkänt ändå!


Kommentarer
6 Kommentarer till “Videoblogg: 12 min magträning i Jungle gym”
 1. Paulina skriver:

  Oh det ser jobbigt ut! Måste testas när jag inhandlat TRX!!!

 2. Therese skriver:

  Hej!!

  Tack för alla tips. Vad är skillnaden mellan att ha armarna på brädan istället för golvet?

 3. Kajsan skriver:

  Loofsan du är grym! Vaknade och läste din blogg som vanligt och kunde inte låta bli att åka till gymmet extra tidigt innan spinningpasset för att köra denna magträning!

  Jag var tvungen att vila lite på de 2 sista 45-sekundarna.
  Grymt bra magträning och bra utmaning för mig som tränar mycket mage även i vanliga fall!

  Tack för ett supertips!

  Trevlig helg!
  Kram Kajsa

 4. Malin skriver:

  Lovisa, klarar du själv alla tre varv utan extra vila?

 5. Jo skriver:

  Grymt pass, tack! Övning 3 var en KILLER….!! :O)

Trackbacks
Check out what others are saying...


Lämna en kommentar

annonser