VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tävling med Danonino – Vinn 6 biljetter till finalen av fotbolls-EM

Fotboll är den populäraste sporten bland både tjejer och killar i Sverige och nu i sommar är det dessutom dags för EM! Sverige är värdnation för damfotbolls-EM och sponsorn Danonino vill uppmärksamma det med det med glass! En kul idé tycker glasstokiga jag! Under EM-veckorna skickar Danone med glasspinnar till alla sina kvargförpackningar och med de pinnarna kan man enkelt göra egen glass genom att sticka ned dem i kvargen och sedan ställa in de blivande glassarna i frysen. Efter ca fyra timmar är det bara att ta ut yoghurtglassarna och äta. 

Barnen och jag provade att göra yoghurtglass igår. Det var inte särskilt svårt att tillverka glassen, om man säger så. Ner med en pinne i yoghurten och in i frysen och vips var det klart. Sixten och Baxter är tokiga i glass så vi har alltid en hel del pinnar i frysen. Men de är lite kräsna så jag var nyfiken på hur de skulle reagera på första mötet med yoghurtglass.

IMG_4926Vi gjorde några igår och titta så fint det blev!

IMG_4928 ”Slurp! sa grabbarna grus. Eller gräs.

Ja, ni ser ju själva. Slurp! Det känns lite bättre med de här små yoghurtglassarna jämfört med en hel del annan glass som man köper, eftersom barnen dels får göra glassarna själva och dessutom så finns det inga artificella tillsatser i Danonino. Ett bra alternativ till glass tycker jag, som ju är lite känslig för konstiga tillsatser, i alla fall till barnen.

Härom dagen hittade jag en film från i somras när vi spelade fotboll nere i Skåne. Jag tycker de har talang! Barcelona nästa!

Sixten och Baxter spelar JÄMT fotboll, varje dag efter förskolan! Tur att vi har vår fina terrass som är som att ha en lekpark hemma. Killarna älskar att spela fotboll, allra helst om de får ha sina landslagströjor med egna namn på som de fick förra sommaren.

8CE93F80-981A-4478-BA06-4A826175662028

I samarbete med Danonino får du nu chansen att tävla om sex biljetter till finalen av damfotbolls-EM på Friends arena 28 juli. För att tävla vill jag att du tipsar mig och alla läsare om dina bästa aktivitetstips för barn en varm sommardag.

För att vara med och tävla behöver du ha en blogg där du postar dina tips och länkar till detta inlägg. Länka också till ditt blogginlägg här i kommentarsfältet. När vinnaren korats kommer jag att skriva ett blogginlägg med alla aktivitetstipsen samlade som länkar. Sista tävlingsdagen är 9 juni.  Det är alltid kul med bilder och film. 😉

2:a pris i tävlingen är en PT-timme med mig! Om du inte bor i Stockholm erbjuder jag till exempel en individuell kostrådgivning via e-post eller min filmade hemmaträningsserie.

Vinnarna väljs ut av mig och Danone. Det här blogginlägget och tävlingen gör jag i samarbete med Danone.


Annons

Kommentarer


 1. mergimtare ♛ 31 maj, 2013 on 06:11 Svara

  Heejsan! Vilken fin blogg du har. Skulle du vilja göra ett bloglovinbyte? ❤

 2. […] är mitt bidrag till Lofsans tävling, ”bästa aktiviteten för barnen en solig […]

 3. anneli 31 maj, 2013 on 07:56 Svara

  Mitt bidrag till tävlingen…inget gör mina barn så lyckliga…

  http://lifeincerise.se/2013/05/31/basta-aktiviteten-for-barnen-en-solig-dag/

 4. Lise-Lott 31 maj, 2013 on 08:51 Svara

  Förutom att vara på stranden tidig förmiddag eller sen eftermiddag/kväll så brukar vi hålla oss till svala aktiviteter mitt på dagen.
  Typ lekland, museer och liknande.
  Med en 2-årig lättbränd rödtott så får det vara så några år framöver.

 5. Sara 31 maj, 2013 on 10:04 Svara

  Jag undrar var har ni köpt de fina pinnarna någonstans.

  • Clara 2 juni, 2013 on 20:51 Svara

   Pinnarna kommer att säljas ihop med alla Danonino i butik under sommaren!

 6. Stockholmsmamma 31 maj, 2013 on 10:07 Svara

  Bad är ju oslagbart. Strandhäng under ett parasoll med väl insmorda barn, picknickväska och medtagen fotboll.

  Under de varmaste timmarna brukar vi vara i vårt inglasade uterum och dricka massor av saft med is och spela sällskapsspel!

  • Clara 2 juni, 2013 on 20:50 Svara

   Kom ihåg att ditt tävlingsbidrag behöver postas på din egen blogg för att gälla, lycka till!

 7. Malin 31 maj, 2013 on 19:04 Svara

  Bästa aktiviteten när det är varmt är att hänga med barnen i såna barnpooler som finns i många parker, som i t ex Fredhällsparken. Väldigt bra när man inte har någon egen trädgård och när barnen är för små för att det ska kännas enkelt att vara på stranden. Dessutom finns det ofta bra med träd som skuggar!

 8. Angelica 2 juni, 2013 on 20:54 Svara

  Packa en rejäl matsäck på kvällen med matig sallad, bröd, frukter och dryck. Packa in barnen i bilen och åka iväg och bada på förmiddagen. Efter vi har badat och svalkat oss så styr vi bilen mot Kolmården och börjar med att äta och leka vid Bamses värld och titta på Tigrarna. Efter några timmar på Kolmården åker vi hem och laddar grillen med olika spett och har det gott hemma å leker i trädgården!

 9. Mia Carlsson 3 juni, 2013 on 20:31 Svara

  Nu har jag gjort ett inlägg om mitt bästa aktivitetstips en solig dag :) härhttp://miamcarlsson.blogg.se/2013/june/tips-en-solig-dag.html

 10. Aniika 3 juni, 2013 on 21:06 Svara

  Kul tävling! Det kan vara första gången i mitt liv där jag håller tummarna för ett andrapris! :) Här är mitt bästa tips: http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.se/2013/06/basta-aktivitetstipset-for-barn-en-varm.html

 11. […] apropå det, och Lovisas tävling där man kan vinna biljetter till damernas fotbolls-EM – så mitt bästa tips på sommaren, om […]

 12. Life of Lisa 3 juni, 2013 on 21:50 Svara
 13. […] Sommartips nummer två skickar jag iväg till lofsans sommartävling. […]

 14. […] har en tävling med Danonino, där man ska berätta om sina favoritaktiviteter en varm sommardag. Min barn är 2.5 och väldigt […]

 15. SpringSara 7 juni, 2013 on 18:17 Svara
 16. Anneli 7 juni, 2013 on 20:16 Svara
 17. Katarin 8 juni, 2013 on 19:53 Svara
 18. Chaly D 9 juni, 2013 on 23:34 Svara

  Tror jag är lite sen med tävlingsbidraget men såg ditt inlägg om detta i fredags och idag gjorde vi det här :), som motiverar mina barn. Skulle vilja vinna PT timme (vi har ingen regelrätt styrketräning på mina gym) och få ny inspiration efter min cykelolycka som jag just nu håller på att återhämta mig ifrån.
  http://enkeltraning.blogspot.se/2013/06/skomakarens-barn.html#links

 19. […] lördags avslutades tävlingen för Danonino glasspinne där jag bad er tipsa om era bästa aktivitetstips för barn en varm sommardag . Här nedan har jag samlat era tips så att alla ni som läser bloggen kan ta del av dem och […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna