VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Marathonpepp med Sarenbrant

Hur fick jag egentligen idén till att jag ska springa Stockholm?! En mycket vettig fråga och jag ska berätta varför.

För några veckor sedan blev jag bjuden på Sofie Sarenbrants bokrelease för hennes senaste deckare Andra Andningen. Den utspelar sig under 4 timmar, i morgon skulle man kunna säga. Eller för exakt ett år sedan. Under Stockholm Marathon inträffar två dödsfall och ganska snart upptäcks ett samband. Vi får följa loppet minut för minut och banan kilometer för kilometer samtidigt som en mördare jagas. Jag läste ut boken precis och när jag slog i hop den efter sista sidan så fick jag en stark känsla i kroppen att våga satsa. Jag jobbar mycket med att putta ut mina PT-kunder ur bekvämlighetszonen och jag vill föregå med gott exempel. Att det är allmänbildande som PT att ha tävlat på alla löpdistanser och i multisport är en bonus.

Så det är tack vare Sofie som jag i dag tar fram löparkläder, gör i ordning skorna och dricker lite extra vatten. Precis som att jag kan ge inspiration till andra så får jag inspiration av er. Vi ger och vi får.

I morse fick jag möjlighet att springa ett intervallpass tillsammans med ett gäng journalister och bloggare nere vid Tanto och därefter bjuda dom på frukost samtidigt som Sofie och jag pratade om hennes nya bok. När jag har hittat något jag verkligen gillar vill jag sprida det till människor jag tycker om så att de också kan få dela den glädjen.

Det blev ett tufft men effektivt pass, anpassat efter gruppens bredd och träningspeppen var stor. Det är en ära att så många människor prioriterar sin tid till att träna med mig! Hur passet såg ut och inspiration till intervallerna kan du läsa hos Sofy, inspirerande Amanda har också bloggat om passet. Milla som också var med startar sin PT-utbildning i morgon, spännande för er som funderar på det också.


Andra andningen kommer ut som ljudbok idag, inläst av Katarina Ewerlöf. Perfekt till långpassen!


Sportiga Sofie åker allra helst på träningsresor när hon är ledig. Tre gånger har hon varit på Playitas på Fuerteventura. Jag funderar på att köra en träningsvecka där i höst.


Lisa, Hanna och Clara är bloggare jag gillar mycket men också väldigt fina personer.


Röhnisch sponsrade oss med kläder i grymma rosa linjen.


20 tjejer som i ett halsband sprang till Tanto.


Stort tack för att du skrev en marathondeckare Sofie så att jag fick ändan ur och nu ska springa ett eget lopp. Du är bäst!


Mitt startnummer imorgon. Du kan följa mig via sms genom att skicka SM 2381 till 72700. Jag har som mål att springa under 4 timmar.


Kommentarer


 1. Annah 31 maj, 2013 on 19:50 Svara

  Grymt! Hejja dig!

 2. Emma 31 maj, 2013 on 20:01 Svara

  Åhhh vad kul det hade varit med träningsvecka på Playitas. Har redan bokat v.37. Hade varit kul om vi ses där. Åker dit med min syster och bästa vänner, ska bli så kul. Lycka till med maraton imorgon. Det har jag gjort och är verkligen en utmaning och när man gjort det är man såå nöjd. Heja Lofsan!!!

 3. Anneli 31 maj, 2013 on 20:29 Svara

  Ser verkligen ut som ni haft supertrevligt!!! I juli åker jag till Playitas, längtar massor…

 4. Anneli 31 maj, 2013 on 20:30 Svara

  Ser verkligen ut som ni haft supertrevligt!!! I juli åker jag till Playitas, längtar massor…

 5. Helena 31 maj, 2013 on 20:33 Svara

  Beställde hennes tidigare böcker och fick hem dem i lådan idag :-). Ser fram emot en helg i skärgården nästa helg; ska ligga i solen och läsa och vila min sargade marathonkropp.
  Tack för boktipset!
  Stort lycka till imorgon!
  /Helena V

 6. Jeanette 31 maj, 2013 on 20:35 Svara

  Lycka till!

 7. missagda 31 maj, 2013 on 20:58 Svara

  Du är cool!

 8. […] Bild stulen av Lovisa […]

 9. FörortsPappan 31 maj, 2013 on 22:36 Svara

  Lycka till imorgon!

 10. Saras Träningsblogg 31 maj, 2013 on 22:43 Svara

  Härligt! lycka till imorgon :)

 11. Aniika 31 maj, 2013 on 23:37 Svara

  Heja, heja, heja!

 12. […] lycka till ni som ska springa – Annika, Terese, Jessica, Coyntha, Lofsan, Pernilla, Kenth och alla ni andra – NU KÖR […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna