VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Blogger Boot Camp Mamma

Vissa dagar i livet känns mer meningsfulla än andra. Idag var en sådan dag. Jag har mött så många häftiga, starka, inspirerande, motiverade och engagerade tjejer idag att jag skulle kunna flytta berg med all den energi jag fått idag. Efter två gruppträningspass och två föreläsningar under dagen checkar jag ut några timmar nu. Imorgon bitti ser ni mig på TV4 Nyhetsmorgon med tema löpning för dig som vill förbättra och optimera din konditionsträning. Sov gott så länge!


Bilder från Sofy, en av arrangörerna av Blogger Boot Camp. Jag presenterade det gruppträningsformat vi har tagit fram på Rosa Skrot, Kick Ass Mamas som vänder sig till gravida och mammor.


Jag älskar denna Röhnisch-outfit!


Bilder från inspirerande Elmina aka Föräldrafitness.


Sofy och Mela, skaparna av Träningsevent.se


Annons

Kommentarer


 1. Uppochhoppa 28 april, 2013 on 09:33 Svara

  Tack för en härlig dag! Mycket inspirerande, nu ska jag få ordning på fler sidor av tärningen, den där ryggen behöver lite kärlek! Vi anordnar träningsevent – webadressen är utan prickar för de som vill leta sig vidare! <3

 2. Anni 28 april, 2013 on 12:29 Svara

  Hej! Tittade på nyhetsmorgon där du gav tips om löpning. Funderade på en sak, att du sa att man ifall man vill gå ner, så var inte dagens råd så bra Jag borde väl förbränna (och gå ner i vikt) även om jag tränar efter dina råd idag som egentligen var för att bli bättre löpare!? om jag blir bättre löpare, starkare, med bättre kondition hjälper väl även det för viktminskningen. Så stor skillnad kan det väl inte vara att det blir helt fel? :S Eller?

 3. Linn 28 april, 2013 on 15:20 Svara

  Kul att se dig igen på Nyhetsmorgon!
  Tänkte bara ställa en fråga till dig som alltid har så schyssta träningskläder. Jag ska springa Göteborgsvarvet och vet inte riktigt vad som är de ultimata loppkläderna? Tightsen är jag nog rätt säker på, men överdel…? Helst inget för tight och gärna snyggt så jag blir lite peppad. Kanske ett kläder för långlopp inlägg nu i lopptider?
  Tack för bästa bloggen! Kram!

 4. Mamma i Hong Kong 29 april, 2013 on 07:04 Svara

  Vilka super-snygga byxor!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna