VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Podcast

En lång måndag är tillända och mitt dagliga mål att släcka lampan och Iphone senast klockan 23.00 hägrar. För er som är nyfikna så gick det himla bra med dagens podcast. Lotta är en helt fantastisk människa som jag verkligen är så nyfiken på. Även om våra ämnen i dagens podcast var rätt tunga, vi kom bl.a. in på döden och tanken på att inte kunna finnas där för sina barn, så har vi haft så roligt. Detta avsnitt kommer att sändas nästa vecka men redan i morgon hör ni mig vara gäst hos Anna som jag tidigare berättar.

Efter att vi var klara i studion så gick jag och hämtade gräbsen, lite extra påfylld med tålamod och pedagogik från mitt samtal med Lotta och så mötte vi upp barnens morfar. Vi tog ett varv på Ica och köpte med oss dumplings från Steam hem. Min bästa kompis Karin kom förbi och så åt vi middag alla fem hemma i köket och sen hjälpte min pappa mig med att natta barnen. Karin och jag satt kvar till sena kvällen i köket i varsin fåtölj och pratade minnen, karriär och funderade över livets stora och små gåtor. En väldigt mysig kväll.

Imorgon väntar en dag i gymmet för mig och så ska jag få in ett intervallpass på förmiddagen också. Hans kommer hem imorgon kväll så dagen får gärna gå extra fort. :-)


Lotta, en väldigt fin och klok människa.


Att spela in dessa podcasts tillsammans med Philips är bland det roligaste jag gjort i mitt liv!


Att först ha ett långt samtal med en människa som varit svårt sjuk i cancer och sedan direkt träffa mina barn blev en väldigt nyttig erfarenhet för mig. Jag ska vårda det jag har.


Kommentarer


  1. Helena 23 april, 2013 on 06:29 Svara

    Jag blev lite rörd nu…! Hatar att tänka på döden men det kanske är naturligt och bra att känna så i den här åldern, brukar jag tänka. Ändå har jag svårt att tänka mig att jag någonsin kommer att vara ”redo” för att dö! Vore skönt att känna sig ”klar” den dag det är dags… Även om det låter klyschigt är det så sant; ta hand om varandra och varje dag som vi får… <3

  2. sophia 23 april, 2013 on 07:12 Svara

    Det ska bli jätte intressant att lyssna på båda avsnitten!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna