VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nytt avsnitt av Joller – podcast

joller podcast

 

Idag ska Lotta aka Vimmelmamman och jag spela in avsnitt 3 i vår serie av podcasts – föräldrar emellan. Avsnitt 1 där Natashja aka Lady Dahmer och Anna aka Apan satt i granen pratar amning finns att lyssna på på Itunes och ladda ner i appen Podcasts. Den blev snabbt en av Sveriges mest avlyssnade podcasts, grymt!  Du kan söka på Joller eller så  kan du ladda ner den:

https://itunes.apple.com/se/podcast/joller-en-podcast-foraldrar/id635959726?l=en

Imorgon tisdag kommer avsnitt 2 att släppas, då Anna aka Apan och jag pratar om mammakroppen. Jag är lite nervös inför det men jag vet att ni brukar vara snälla med mig. Jag länkar imorgon. Men dagens tema för Lotta och mig är barns utveckling. Jag vet att Lotta brinner lite extra för samsovning medan jag är extra engagerad i barns självkänsla. Vi vill gärna ha frågor från er som vi kan diskutera. Ställ dom gärna på Philips Avents Facebook eller i kommentarsfältet i detta blogginlägg.

Nu ska jag förbereda det sista innan jag åker till studion, håll tummarna för mig! :-)

 


Kommentarer


  1. Håller alla tummar jag har 😀

  2. […] jag inte låta blir att köpa denna iPod shuffle. Nu har jag lyssnat på flera podcast däribland Lofsans om mammakroppen, Träningsglädjes nya podcast som rekommenderade mig till Inner strength. Så nu har jag att göra […]

  3. Sara 26 april, 2013 on 19:26 Svara

    Tänkte bara säga att jag lyssnade på ditt avsnitt idag om mammakroppen och det är första gången för mig och det var så bra!!! De 12 km jag sprang bara flög förbi och jag vill absolut höra mer!

    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna