VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndagshäng

Efter att ha startat dagen på gymmet hela familjen så ska vi njuta av solen några timmar. En långpromenad in mot stan, en lunch på någon uteservering på det och sen ska jag jobba ikväll. Hur tillbringar ni er söndag?


Gräbsen har fått glajjor dom med. Mini-Raybans i olika modeller.


Kommentarer


  1. Anonym 21 april, 2013 on 12:39 Svara

    Pluggar, lagar mat, och glass

  2. Hanna Andersson 21 april, 2013 on 14:27 Svara

    låter fint!! jag har också tränat, finns inget bättre sätt att starta en helgdag!! nu sitter jag och pluggar. med rullgardinen nere. eller nä, iomed att min hyresvärd (är inneboende) inte satt upp rullgardin än (han har bara haft 3 månader på sig nu) så är handduken istället upphängd.. ikväll blir det bio! ska se jakten. själv dock men det gör mig inget. tvärtom så gillar jag det. Ja alltså detta var ju lite ointressant kanske och jag brukar aldrig kommentera men nu när du ändå frågade.. plus jag inte har så många kompisar här i sthlm (nyinflyttad) så tar jag varje tillfälle i akt till mänsklig kontakt 😀 ha en go söndag! ps. lyssna på daft punks nya låt, man får grym känsla av den! hejdå, kram påre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna