VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Pass 12 Röhnisch Running School

Fyra veckor avklarade, det är två veckor kvar av löparskolan vi kör med Röhnisch. Hur går det för er alla? Jag ser på instagram att ni är envisa och kämpar på, utifrån era egna förutsättningar. Helt rätt! Länka gärna till era blogginlägg om löparskolan här i min blogg så kan vi alla inspireras av varandra. På Röhnisch Facebook finns alla pass samlade och där berättar Röhnisch också vilka som blir veckans inspiratörer. Hashtagga era bilder med #röhnischrunlofsan5km #lofsianer och #allakanträna så är ni med och tävlar om PT med mig och löparcoachning av Ida också. Heja heja!


Kommentarer


  1. Aniika 1 april, 2013 on 09:57 Svara

    Det går bra, faktiskt! Skönt att ha ett program och följa – det gör det så mycket enklare att planera in. Jag kör på, och tycker det är hur kul som helst. Förra veckan såg det ut så här för mig: http://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.se/2013/04/veckans-traning-v-13.html

    Nu njuter vi av den sista påsklediga dagen, så himla skönt!

  2. Therese 1 april, 2013 on 19:05 Svara

    Löparskolan inspirerar mig att komma iväg ut. Här skriver jag lite om dagens löpning. http://www.storyoftes.wordpress.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna