VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På väg hem

Idag är vi på väg hem till Stockholm igen. Det har varit en alldeles lagom påskhelg där jag har sovit 9-10 timmar per natt och 1 timme mitt på dagen, ätit massa mat och fikat och tränat lite extra. Jag känner mig väldigt laddad inför att ta mig an våren hemma i Stockholm. April och maj är två intensiva månader för mig med Mamma Blogger Boot Camp, Hälsocamp på Kullängen, idrottslektioner, PT-jobb och föreläsningar. Kul och krävande!

Närmaste veckan är rätt lugn då skolan är stängd med påsklov, perfekt för mig att kunna jobba med några andra projekt som är på ingång. På söndag 7/4 kör jag ett Crosstrainingpass på Rosa Skrot 17-18. Det finns ett par platser kvar om du vill vara med, boka plats via mail [email protected], det kostar 200:-. Passet är uppbyggt med stationer och intervaller med styrka och kondition och mycket kroppsviktsfokus. Alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar.


Vi mellanlandar i Jönköping på A6 på vägen hem för lunch.


Kommentarer


  1. Nina 31 mars, 2013 on 14:19 Svara

    Hej Lofsan! Lär mig så mycket genom din härliga blogg. Tack! Såg det senaste avsnittet av Vetenskapens värld som handlade om intermittent fasta. Superintressant! Undrar om du har några tankar kring detta som du isf vill dela med dig av. Glad påsk och varma hälsningar, Nina

  2. Cina 31 mars, 2013 on 17:38 Svara

    Snygg tröja! Är det AoF?

  3. pilla 1 april, 2013 on 15:29 Svara

    Låter som ni haft en härlig påsk. Nu längtar jag dock till vardagen igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna