VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Röhnisch Running School

lofsan löpning röhnisch

Vill du komma igång med löpningen efter vinteruppehåll eller graviditet? Tillsammans med Röhnisch startar jag nu Röhnisch Running School i sex veckor framöver. Målet är att om sex veckor ska vi alla kunna springa 5 km. Alla som vill börja löpträna eller ha hjälp med att strukturera upp sin löpträning kan vara med!

Röhnisch facebook och via deras instagram @rohnisch och vår gemensamma hashtag #rohnischrunlofsan5km och #lofsianer kan du vara med i löparskolan. Vi startar den första veckan med tre löppass av blandad sort. Vi kommer att ha tävlingar med träningskläder i potten och fina rabatter till Röhnisch webshop för alla tjejer som är med och springer runt om i Sverige och resten av världen.

Visst hänger du på?

 Den snygga reflexvästen i rosa spets som snabbt blivit min favorit kommer säkerligen att hamna hos ett par lyckliga löpartjejer de kommande veckorna…


Annons

Kommentarer


 1. Apan satt i granen 4 mars, 2013 on 19:55 Svara

  Kul!
  Jag är på!

 2. Liw 4 mars, 2013 on 20:45 Svara

  Jag är med!
  Precis detta jag behövde, Apan satt i granen har fått mig att göra en kostförändring med start idag och sedan detta. Små små steg.

  tack!

 3. alfva 4 mars, 2013 on 21:02 Svara

  Vilken timing – JA!

 4. Ika 4 mars, 2013 on 22:16 Svara

  Åh vilken häftig timing! jag är på helt klart!

 5. ika 4 mars, 2013 on 22:42 Svara

  Jag är med, helt klart!

 6. Marie 4 mars, 2013 on 23:20 Svara

  Toppen! Men jag fick barn för bara sex veckor sedan, är det för tidigt att börja springa då, eller?

 7. Hanna W 5 mars, 2013 on 06:23 Svara

  Oh vad roligt!! Perfekt tajming inför vårloppen. Precis vad jag längtat efter..

 8. Ulrica 5 mars, 2013 on 06:36 Svara

  Är det bara att gilla rohnisch på Facebook för att få all info?
  Eller hur gör jag?

 9. Lina 5 mars, 2013 on 06:54 Svara

  Efter graviditet, sk vinteruppehåll som varat i över två vintrar nu och med bebis nr 2 i magen är jag på! Har haft som förhoppning alltför länge nu att kunna ta mig runt en 5 km bana. Denna gravivitet har jag bestämt mig för att vara aktiv och INTE gå upp 30 kg =)

 10. Sandra 5 mars, 2013 on 08:03 Svara

  Jag är på! Inte sprungit mer än max 3-4 km sedan jag fick problem med hälsenan i samband med halvmaratonträning i fjol!
  Ska bli kul att köra igen, försiktigt!

 11. Petra 5 mars, 2013 on 08:35 Svara

  Hej

  Lägger du ut schema här ? Och i så fall när ?
  Är det nåt man anmäler sig till ?

 12. Popprinsessan 5 mars, 2013 on 09:30 Svara

  Jag är på! Vilken toppengrej!

 13. Sofie 5 mars, 2013 on 09:51 Svara

  Klart jag är på :) I kväll kör jag :)

 14. SaraH 5 mars, 2013 on 09:58 Svara

  Självklart hänger man på!

 15. evertellen 5 mars, 2013 on 10:19 Svara

  Vad kul! Jag har precis börjat springa efter fl för 7 månader sedan. Har alltid varit en ensamvarg när det kommer till träning men tänker att det kanske vore bra med lite mental pepp för att orka hålla i, jag brukar alltid sluta efter ett par månader :/
  Har inte fb så jag kan inte kommentera där men jag måste fråga, om man klarar att springa mer än 4 minuter i sträck hur gör man då? Jag vet att jag klarar att springa alla 32 minuter om jag pressar mig. Ska man göra det då?

 16. Martina 5 mars, 2013 on 10:34 Svara

  Perfekt! Kul :)

 17. dorro 5 mars, 2013 on 10:45 Svara

  Tänk om jag kunde springa. Jag önskar så att det gick men icke sa nicke så jag får titta på när ni andra springer.

 18. Tuffjanna 5 mars, 2013 on 11:05 Svara

  Verkligen bra timing, precis vad jag behöver!! Jag är med!

 19. […] har även Lofsan, i samarbete med Röhnisch, kört igång en ”online” löpskola som du följer på […]

 20. Åh! Verkligen bra timing, jag har velat kunna springa 5 km den här våren och vara med på vårruset här i Gävle. Jag har himla svårt att lägga upp det själv, så det här är ju perfekt. Tack så mycket 😀 Jag har redan kört första rundan :)

 21. Nina 5 mars, 2013 on 15:45 Svara

  Så roligt! Nu kör vi! :)

 22. AnnaLena 5 mars, 2013 on 18:12 Svara

  Låter jättekul!
  Löpning är något jag alltid varit sugen på :-)

 23. Vilken bra idé och precis vad jag behöver!

 24. Eva 5 mars, 2013 on 20:16 Svara

  Härligt! Jag är med men kommer att anpassa lite då min man ibland är bortrest och jag då vissa veckor enbart har barnvakt en kväll.

 25. Marie Sjögren 5 mars, 2013 on 21:17 Svara

  Jag började träna precis efter nyår. Men jag tror att jag har gått ut för hårt när det gäller löpningen eftersom jag har börjat få lite ont i skenbenen. :( Det är trist nu när man börjar känna sig taggad att springa en massa lopp. Är det ngn som har lite tips så att det går över?

 26. Josefine 5 mars, 2013 on 22:25 Svara

  Vad roligt! Du, Lofsan inspirerar med din blogg mm, med alla träningstips och videos! Detta kom precis i rätt tid, har väntat på ”rätt tid” att börja springa efter graviditet…6 mån i helgen,
  Lämnade bebiskräk, snor och tröttheten hemma och gav mig ut på mitt första utelöparpass på 16 månader! Sååå skönt var det och faktiskt så orkade jag springa alla minuterna. Har lite mål med träningen så detta blir super! :-) Tack tack!

 27. Josefine 5 mars, 2013 on 22:41 Svara

  Jag är med och startade idag! Detta kom precis i rätt tid, har väntat på ”rätt tid” att börja springa efter graviditet…6 mån i helgen. Lämnade bebiskräk, snor och tröttheten hemma och gav mig ut på mitt första utelöparpass på 16 månader! Sååå skönt var det och faktiskt så orkade jag springa alla minuterna. Har lite mål med träningen så detta blir super! :-) Tack tack!

 28. Kaffemorsan 7 mars, 2013 on 08:04 Svara

  Jag började igår, tack för inspirationen. Precis när jag tänkte ge upp hoppet om att en vacker dag kunna ta en löptur på 5 km. Nu är vårruset mitt mål! Tack!

 29. Anna 13 mars, 2013 on 09:56 Svara

  JA jag är med!!

 30. […] längs gångvägar och i elljusspår som kryllar av motionärer. Det anordnas löpgrupper (t.ex. Röhnisch Running School, Nike Running Club och SATS Running Club), löpcoaching, löpinriktade appar (t.ex. Casall T.O.D.s […]

 31. […] är vår, och dags att börja springa! Sägs det iallafall, att alla ska. Kolla in Lofsans och Idas löpskola med mål att alla ska kunna springa 5 km. Jag hängde inte på. Mitt löpsug är […]

 32. […] finns veckans andra löpträningspass i Röhnisch Running School ute på Röhnisch facebook och för er som inte har tillgång till facebook så kommer […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna