VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kommentarer


 1. Emelie 10 februari, 2013 on 20:53 Svara

  Vilket toppen avsnitt!
  Vi bugar och tackar för detta och ser redan fram emot nästa!! :)
  Kram på dej

 2. Anonym 10 februari, 2013 on 21:06 Svara

  Gillar verkligen dina övningar och följer bloggen, alltid. Något jag tycker är svårt med träning är att det finns så otroligt många övningar och kombinationer att välja på. Hur vet jag att jag gör lagom av allt för alla muskler och även för konditionen? Kan man hålla på och byta pass och övningar från gång till gång eller ska man hålla fast vid ett par olika bara?

 3. Jenny Mikes 10 februari, 2013 on 21:10 Svara

  Superbra övningar, tack för inspo!!

 4. Lotta 10 februari, 2013 on 22:05 Svara

  Riktigt grymt. Jag blev i varje fall peppad av detta och det kändes som om alla kan göra det. T.o.m. Jag som är helt otränad nästintill. TACK! Ska så fort jag blivit fri från febern testa ett pass.
  Lotta

 5. missagda 10 februari, 2013 on 23:21 Svara

  Du är bra! Som gjord för sådana här grejer!

 6. Matilda 18 februari, 2013 on 22:05 Svara

  Hej! Såg precis gårdagen avsnitt av Nyhetsmorgon på tv4play. Har en fråga om det här med protein! Du sa att man inte behöver det, att ens behov täcks av vanlig allsidig kost. Men kan det skada en på något sätt att dricka protein efter träning? Vad händer med överskottet av protein i kroppen. Tacksam för svar!

  • Lofsan 18 februari, 2013 on 22:08 Svara

   Det är inte farligt. Om du får i dig fler kalorier än vad du gör av med så kommer kroppen att lagra det som fett, oavsett om det är kolhydrater, protein eller fett du äter för mycket av. Proteinet i sig som blir över och inte kan användas i proteinsyntesen kissar du ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna