VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varför göra det lätt när man kan göra det svårt?!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Åh herregud vilken urladdning det var att se Gladiatorerna ikväll! Jag är helt slut!


Jag har varit så galet nervös under dagen och precis innan programmet började kunde jag knappt lyfta armarna. Nu känns hela kroppen så tung och det är tusen tankar som snurrar i skallen.

Vi var ett stort gäng som först tränade tillsammans på Rosa Skrot och sedan var vi nästan 40 personer som sågs på en restaurang på Söder och tittade tillsammans. Det är så häftigt att jag hade 50 personer i hejaklacken på arenan, så många ute i landet som hejar, alla kompisar som tittar och hejar och sen ett så stort gäng som kom och ville se programmet tillsammans med mig. Ni alla grymma, världens bästa fanclub!

Jag vann ju lite otippat Hinderbanan och nu får vi vänta in de andra tjejernas tider för det är bara 6 av 8 vinnare som går vidare till semifinal. Det kommer vara galet spännande!

Mina reflektioner så här långt kring min insats i programmet är dessa:

– Att vara en liten tjej är ingen bra i sak i Gladiatorerna.
– Jag var castad till programmet för att prestera i hinderbanan, det är därför jag är med.
– Det är galet svårt när man väl står där öga mot öga med Gladiatorerna. Jag har ju alltid suttit hemma i TV-soffan och varit kaxig.
– Att vara med i Gladiatorerna är en dröm som blir sann. Helt overkligt att jag får vara med på den här resan.
– Ge aldrig upp, fortsätt kämpa no matter what!
– Jag är en glad tjej som alltid vill ha roligt. För mig var i princip hela inspelningen en enda lång njutning och jag hoppas det märks och syns. Den glada positiva tjej ni ser är den jag är i verkligheten.

Än en gång, stort tack för alla hejarop, pepp och stöd ni ger. Ni är världens bästa fanclub!


Jag mötte Ice i Ringarna, den roligaste grenen i tävlingen utöver Hinderbanan.

Nu ska jag sova ett par timmar och imorgon bitti kommer en taxi och hämtar mig. Jag är med i Nyhetsmorgon på TV4 och pratar om hur man kan gå från Soffpotatis till att springa milen. Hoppas ni tittar!


Kommentarer


 1. Hanna 5 januari, 2013 on 00:31 Svara

  Du är helt suvären, tack för din blogg.

 2. Jennifer Sandström 5 januari, 2013 on 00:40 Svara

  Åh du var jätteduktig och jag tänkte verkligen på det att man såg vad GLAD du var. Det har jag nog aldrig sett på samma sätt hos någon annan deltagare förut och det var riktigt härligt att se :) Bra jobbat Lofsan!

 3. Anna 5 januari, 2013 on 00:45 Svara

  Grattis till väl utfört jobb!!
  Armgången i hinderbanan var grym!

 4. Therese 5 januari, 2013 on 00:45 Svara

  ja du var så himla glad hela tiden! och om jag vore gladiator (HAHA) så sulle jag nog finna det lite provocerande 😉 men det var skönt att se att du banne mig fick lite jädrar anamma och utkrävde hämnd efter nedbrottningen 😉 min wilmer och jag satt till halv nio och ropade heja Lovisa heja Lovisa! fast han hejade på ”den andra Lovivisian” oxå 😉 han gick inte med på att vi inte hejade på henne! otrolig prestation i hinderbanan! och helt ärligt en 25-åring vs en tvåbarnsmamma – du är ju bara grymmast!

 5. M 5 januari, 2013 on 00:56 Svara

  Du verkade glad och har en fantastisk utstrålning!

  Men vad som är himla tråkigt med Gladiatorerna är det där jävla skitbeteendet som Bullet (?) körde med. Jag vet inte om de är instruerade att bete sig jävligt, i så fall är det galet. I annat fall borde de kickas. Vissa kan ju vara bra gladiatorer och ändå bete sig schysst. Du är ju inte den första som råkar ut för sånt där.

 6. MammanMia 5 januari, 2013 on 01:09 Svara

  Mycket bra jobbat Lovisa! Du är en sann inspirationskälla :-)

 7. Sofia - mamma till Amanda och Olivia 5 januari, 2013 on 03:34 Svara

  Jag har just sett programmet på TV4Play och trots att jag visste att du skulle vinna så var jag jättenervös under hinderbanan, haha. Så duktig du är, det är verkligen inspirerande för oss andra mammor att försöka hinna med målmedveten träning i vardagen – för det syns att du är riktigt stark och mjölksyretålig. Jag håller tummarna för dig! Kram!

 8. Caroline 5 januari, 2013 on 07:21 Svara

  Grymt bra jobbat tjejen!! :)

 9. I min lilla lilla värld 5 januari, 2013 on 07:25 Svara

  Jo då Lovisa. Det syntes och du är precis lika glad och hurtig i verkligheten

 10. Jeanette 5 januari, 2013 on 07:56 Svara

  Grattis!

 11. Grattis! Du var grym! Men några av gladiatorerna som var med i går borde dom ha diskat tycker jag. Hoppas domaren är hårdare nästa gång och att vi får se dej i semifinal.

 12. 03.42 « Health by Helena 5 januari, 2013 on 08:35 Svara

  […] ligga vaken fram till strax efter 05.30 (under tiden hann jag läsa några sidor i min bok och se Lofsan krossa sin motståndare i hinderbanan), för att sedan äntligen somna om i två timmar, så känns […]

 13. Helen 5 januari, 2013 on 08:41 Svara

  Härligt jobbat !
  Du är en stor inspiration för mig och jag tyckte din glädje lyste igenom i hela programmet .
  Grattis till seger så hoppas jag att tiden räcker långt .

 14. sophia 5 januari, 2013 on 08:41 Svara

  Det var så inspirerande o kul att titta! Jag är imponerad av att du vågade köra så tufft fastän du är aå lätt i förhållande till gladiatorerna!

 15. Emelie 5 januari, 2013 on 08:42 Svara

  Helt fantastiskt grym var du i första programmet!!:)

 16. Sara 5 januari, 2013 on 08:45 Svara

  Vilken inspiration du är Lovisa! Vi satt här hemma i soffan och skrek och hoppade och hejade och det var ett sånt GRYMT slut, att du kom ikapp och vann i hinderbanan. Helt fantastiskt. Grattis!!

 17. Emelie 5 januari, 2013 on 08:46 Svara

  Bra kämpat! Din positiva inställning och jävlaranamma är en riktig inspirationskälla. Hoppas du går vidare till semifinal då kommer jag att titta :-)

 18. Helena 5 januari, 2013 on 09:08 Svara

  Så jäkla grymt Lovisa! Har aldrig någonsin träffat ngt som skulle gjort det bättre än du gjorde. Ser grymt tufft ut att möta dessa enorma vilddjur. Din envishet och glädje tog dig hela vägen till seger. Jättekul att se dig tävla.
  /Helena V

 19. Maria 5 januari, 2013 on 09:41 Svara

  Återigen STORT GRATTIS!!! DU var så grym!! Satt och hoppade i soffan vid sista grenen ..
  Och blev nästan lite rörd när du vann!!
  :)

 20. Therese 5 januari, 2013 on 09:44 Svara

  Vad duktig du är! En riktig Fighter! Stort Grattis!!!

 21. Therese 5 januari, 2013 on 09:45 Svara

  Grattis till vinsten, den förtjänade du verkligen!
  Och jo det märktes att det inte var en fördel direkt att vara liten, iallafall i de grenar ni fick köra igår. I hinderbanan däremot! Det riktigt lyste om dig innan hinderbanan och du såg rejält taggad ut. Jag trodde det var kört när du gick på balanspinnarna och gick av för tidigt men höll tummarna hårt att den andra tjejen inte skulle klara rullbanden!

 22. Suz 5 januari, 2013 on 10:14 Svara

  Jag ar på möte på gymmet igår så missade hela kalaset men ska kolla på reprisen idag. Ska bli spännande!

 23. Cilla 5 januari, 2013 on 10:23 Svara

  Ritigt bra jobbat :) Jag satt här hemma själv och hejade och tjoade! Du är verkligen en stor inspirationskälla och jag är säker på att hela blogg-Sverige satt och hejade på just dig.

 24. Ajlin 5 januari, 2013 on 10:48 Svara

  Grymt impad av din prestation. Skulle själv vilka vara med men är inte riktigt än i den fysiska form man måste vara i. Men hur funkar det här med casting till programmet? Trodde att alla fick söka och genomgå samma tuffa uttagningar. Slapp du dem?

  • Lofsan 5 januari, 2013 on 12:55 Svara

   Gud nej, alla gör stentuffa tester och intervjuer.

   Jag var faktiskt bland de bästa på alla tester vi gjorde. Jag ska se om jag får lägga upp filmer på testerna.

 25. Victoria 5 januari, 2013 on 10:51 Svara

  Du är en sann inspirationskälla Lovisa!!
  Satt som klistrad framför ett program jag annars slökikar på.
  Du är ju bara SÅ grym! Mer av denna energin till folket :)

  Kram på dig!

  Ps, såg dig i nyhetsmorgon också såklart!

 26. EmelieMaria - träning&annat 5 januari, 2013 on 10:51 Svara

  Måste varit en sån cool upplevelse att få vara med!! 😀

 27. Du är så jävla grym. Fan vad tufft!
  Jag blev lite arg emellanåt när jag tittade på programmet, men innerst inne visst jag hela tiden att du kommer kamma hem det i hinderbanan. Du kanske inte har längden och vikten, men du har kondition, snabbhet, smidighet, styrka och ett jäkla pannben!

  Grattiskramar!!! ❤

 28. Therese 5 januari, 2013 on 12:00 Svara

  Stort grattis! :) så himla kul! föresten, reagerade på en sak igår. När du skulle tävla o ”info-rutan” med vikt o längd kom upp så stod det olika längder två ggr. Ena gången vad du 158 o andra 162. Så jag undrar bara hur lång du egentligen är :) Är nämligen själv bara 158 så det var därför jag noterade det :) hihi

  • Lofsan 5 januari, 2013 on 12:53 Svara

   Haha, ja jag var 162 och 55 kg först. :-)

   Jag är 158 och 52 kg.

 29. Lina 5 januari, 2013 on 12:22 Svara

  Gah! Du kan ju inte göra en så nervös kvinna!
  Grymt bra jobbat!
  GRATTIS!

 30. Cattis 5 januari, 2013 on 12:32 Svara

  Grymt jobbat!

 31. Mervi 5 januari, 2013 on 13:20 Svara

  Grym insats Lovisa! Jag stod och hoppade och hejade på dig här hemma och när det var dags för dig att springa upp för bandet i slutet på hinderbanan så sa jag tryggt och lugnt till min man att:
  -Luuugn nu. Det här grejar hon, hon har tränat hårt för just det här momentet!
  Och du vann!! :-) Hoppas verkligen att du är vidare för att aldrig någonsin har det varit så här kul att se på Gladiatorerna och din energi och inställning är grym!! Du bör vinna hela baletten!

 32. Marie 5 januari, 2013 on 15:45 Svara

  Stort grattis!! Grymt jobbat, det var jättekul att se, och spännande! : )

 33. Träningsglädje 5 januari, 2013 on 17:03 Svara

  kul att se dig tävla lovisa – grymt bra!!

 34. Åsa 5 januari, 2013 on 17:32 Svara

  Grattis!! Vilken kämparinsats!!
  Hejja hejja :)

 35. Nina - Glamourmamman 5 januari, 2013 on 18:12 Svara

  Heja dig :-) Vilken revansch du tog – du är grym!!

  Kram på dig!

 36. Tove 5 januari, 2013 on 21:03 Svara

  Grattis! När ni intervjuvades av Gry innan Hinderbanan och du sa ”jag älskar att jaga” så ryckte din motståndare till och såg rädd ut… haha då visste jag att du skulle ta det :)

  Tack fär grym inspiration och träningsövningar varje vecka!
  /från en som också älskar att jaga & vinna

 37. Det var härligt att se igår :) Grattis!

 38. Anonym 5 januari, 2013 on 21:30 Svara

  Hallå! Här kommer jag hänga endel. Jag är soffpotatisen som nu ska springa milen. Jag har visserligen gjorde det två gånger innan, Tjejmilen, men nu vill jag ha ett bra resultat också. Och komma i form. Jag mår så bra när jag springer. Tack och trevlig lördagkväll :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna