VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Får eller har du ont?

louise kjellberg

Är du gravid eller har du varit gravid och upplever smärta kopplad till graviditeten? Till exempel kan foglossning, smärta i ländrygg och bäcken vara ett hinder för att kunna gå vidare i träningen eller att träna överhuvudtaget. Lördagen den 24/11 klockan 10.30 på Rosa Skrot kör sjukgymnastem Louise Kjellberg och jag en workshop om hur man kan träna om man upplever smärta i bäckenet och höftpartiet.

Tillsammans arbetar vi konkret med övningar som kan förebygga och lindra smärta kopplad till graviditet, förlossning och de hormonella  förändringar som en graviditet innebär. Vi är en liten grupp vilket ger oss möjlighet att kunna individanpassa rekommendationer och övningar samt ge korrigering när det behövs. Louise Kjellberg legitimerad sjukgymnast ansvarar för workshopens innehåll och utformning och jag kommer att assistera. Efter workshopen får du ett utbildningsmaterial med innehåll från dagen.

Maila mig om du vill veta mer eller anmäla dig!

lovisa.sandstrom@me.com

 

Louise Kjellberg, min egen sjukgymnast och massör och samarbetar vid denna workshop.


Kommentarer


 1. Emelie 12 november, 2012 on 19:44 Svara

  Vad synd att jag inte bor närmre, hade verkligen behövt lite tips!!

 2. Caroline 12 november, 2012 on 22:00 Svara

  detta hade varit perfekt för mig, men är tyvärr för långt hemifrån=(
  har dragits med smärta i 10 månader och ingen vet vad jag ska göra…

 3. Erica 12 november, 2012 on 23:06 Svara

  Vilket intressant tema, tyvärr bor jag för långt bort. Hoppas ni får en toppendag!

 4. dentvetydigamamman 12 november, 2012 on 23:19 Svara

  om jag vinner tiotusen på trissen jag nyss köpt så kommer jag direkt :) världens bästa workshop för mig! vi åkte till sthlm fel helg 😉

 5. Julia 14 november, 2012 on 23:10 Svara

  Vore underbart om du skulle kunna skriva ett inlägg kring detta i din blogg, samt tipsa lite kring övningar och do’s/dont’s när det gäller fogsmärtor.
  Ifall jag bott närmare till hade jag genast anmält mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna