VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Baxters 2-årskalas

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Baxter
Senast överförda

Om jag tidigare känt mig lite ledsen över att vi inte haft något ordentligt kalas för Baxter sedan han föddes så har alla de känslorna försvunnit efter det brakfirande han fick idag. Vi hade två intensiva timmar där våra och Baxters familjer och vänner var på besök med paket, tårtor och bullar i all oändlighet. Både Hans och jag är så nöjda med firandet! Detta var första gången vi hade något större kalas här hemma sedan vi flyttade hit i november förra året så det var roligt att känna på lägenheten och vad den går för. Vi var fler än 20 personer här samtidigt och det fungerade helt friktionsfritt kan jag säga. Lite hög ljudvolym bland de åtta barnen stundtals men det störde nog bara om man satt mitt i leksaksinfernot.

Farmor, farbror, mormor, morfar, kusin, mostrar, morbröder, våra vänner och barnens kompisar fick verkligen Baxter att stortrivas och han somnade som en sten framför Kalles klätterträd som Tant Karin och hennes Henric kom med när de andra gästerna precis gått hem. Det har varit en helt fantastisk dag och jag är så glad över att vi har en så fin familj och underbara vänner som visar så mycket kärlek mot oss och våra barn. Alla fastnade inte på bild och några vill inte synas men jag bjuder på ett par bilder som visar hur det har sett ut hemma hos den dagen då vi firade att Baxter fyller 2 år.

 

Baxter fick så fina presenter och han blev jätteglad för allting. Några saker bland annat en resebokssamling la jag undan direkt inför vår flygresa till Egypten i december. Den karamellen får han suga på. Mormor kom med poppis Duplo och den nya Pettsonboken Findus flyttar hemifrån. Kusin Signe kom med den störtpopulära radiostyrda bilen som kördes flitigt hela kalaset. Perfekt sätt att få de äldre barnen att leka med de yngre.

Min kompis Clara och döttrarna Ines och Alma är flitiga besökare hemma hos oss. Alltid lika kul sällskap!

Marie och jag läste på GIH tillsammans 2004-2007 och skrev både B- och C-uppsats ihop. Nu är vi 2-barnsmammor med egna företag!

Hans och Tom hade gjort två så fina tårtor, allt gjort från grunden, till och med vaniljkrämen! Kolapajen var grym! Baxter är killen som gärna tar genvägar. Lättaste sättet att äta tårta på ser ni ovan.

Det blev som sagt ett riktigt leksaksinferno! Våra barn är väldigt tacksamma att ge presenter, de uppskattar allt, även om Blixten McQueenballongen och Buzz Lightyear från mostrar med sambos nog stod väldigt högt upp på Baxters önskelista… Jag hade tänkte besöka Disney Store i New York för att köpa liknande julklapp till barnen men kanske avvaktar jag till nästa år. Såna här lyxiga leksaker behöver få vara lite solo i leksaksrummet tycker jag så att det inte bara blir liggande.

Min yngsta syster Elin har äntligen flyttat hem till Stockholm för att plugga på Konstfack ett par år. Hans och jag är så glada över att ha henne här i närheten igen. 


Kommentarer


 1. Frida 29 oktober, 2012 on 00:18 Svara

  vad snyggt med matchande skjortor! :)

 2. martina 29 oktober, 2012 on 08:38 Svara

  Sötnosen!

 3. Cecilia 29 oktober, 2012 on 09:16 Svara

  Å vilken dag han har fått. Han ser så nöjd ut. Riktigt mysigt kalas som ni nu kan tänka tillbaks på istället för att tänka på dom kalasen han inte har fått.
  Han är så fin, hela eran familj är så fin.
  Ta hand om er och ha nu en riktigt trevlig jobba vecka.
  Själv har vi Novemberlov och min stora son är hemma hela veckan och myser med mig och lilla killen.
  Blir idag Astrid Lindgrensvärld och höstmarknad.
  / Cecilia

 4. Aniika 29 oktober, 2012 on 12:04 Svara

  Grattis sötaste Baxter!

 5. carin israelsson 29 oktober, 2012 on 22:19 Svara

  grattis! !stora killen nu” saaa sot!!!

 6. Anna 30 oktober, 2012 on 09:37 Svara

  Verkar som ni haft en underbar födelsedag! Den där fantastiska kolapajen måste du ju lägga ut receptet på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna