VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lofsans hemmaträningspass från TV4 Nyhetsmorgon

Bloggande%20tr%C3%A4ningsmammans%20enkla%20work-out

Ladda ner en tabata timer (sök på de orden) och kör igång redan idag!


Kommentarer


 1. Anna . P 9 september, 2012 on 13:06 Svara

  Va uppe i tid idag & hann se dig på tv! :-)
  Blev väldigt inspirerad att börja träna hemma & appen är nu nerladdad!

  En liten fråga… Ditt mulit-band som du använder ibland hemma, vart köper man det? Å vad får man räkna med att det kostar? Sen undrar jag ifall du skulle kunna visa en bild på hur du har fäst det där hemma?!

  Tack för all inspiration!

  //Anna

 2. Zara 9 september, 2012 on 13:37 Svara

  Inspirerar till tusen, tack!

 3. Cecilia 9 september, 2012 on 15:30 Svara

  Vad bra du gör dig i TV! Du var lika inspirerande som vanligt!

 4. Åsa i Falun 9 september, 2012 on 15:59 Svara

  Superbra! Vad kul att se dig IRL! :)

 5. Linda 9 september, 2012 on 16:20 Svara

  Hej Lovisa. Vad duktig du är!
  Jag rekommenderade din blogg och TV4 inslaget i min blogg idag:
  http://mammakliniken.blogg.se
  Lycka till i fortsättningen.
  Linda Häggkvist

 6. Marie 9 september, 2012 on 16:29 Svara

  Men hur söt och pedagogisk får man vara. Toppen.
  Här ska tränas!

 7. Cilla 9 september, 2012 on 18:19 Svara

  Jättebra insats! Du ser verkligen superproffsig ut :)

 8. Jag missade tyvärr att kolla på dej i morse, men jag har en bra förklaring: jag var till gymmet och tränade:)! Har nu kollat på alla övningarna i TV4 play och som väntat så var det väldigt bra övningar du visade. Jag brukar träna en del tabata och det suger verkligen ur musklerna på ett annat sätt än t ex vanlig cirkelträning.

 9. missagda 9 september, 2012 on 22:08 Svara

  Du passar bra i TV. Jag hoppas på att se dig där fler gånger! Kram

 10. Marie 9 september, 2012 on 22:38 Svara

  Hej Lovisa ! Jag har läst din blogg sedan i mars då jag hittade hit när jag såg på” född 2010″. Då hade jag precis kommit igång med träningen igen efter graviditet och förlossning med mitt tredje barn,men inte riktigt hittat den rätta motivationen,redskapet,tiden till träningen( trots att jag arbetar som sjukgymnast och är även utbildad PT…)
  Men tack vare din blogg och dina bra tips på övningar så har jag sedan dess tränat hemma med övningar i tabataform ca 3 ggr/veckan samt även löptränat en hel del och nu känner jag mig starkare och snyggare än på mycket länge :-) Så nu är siktet på halvklassikern med start med Lidingöloppet 15 km om tre veckor.
  Tack för en bra blogg !

  Ps. mina två äldsta barn sa när de såg dig på tv imorse ” Titta mamma, hon tränar precis som du brukar göra ”. Så något gör jag väll rätt :-) Ds.

 11. Sookie 11 september, 2012 on 22:22 Svara

  Hej,
  kikat lite här ett tag och blev peppad på riktigt av inlägget i 4an, kanske för att det var kort och konkret… Utmanade svägerskan på ett pass i vardagsrummet när hon och familjen kom förbi på middag. Bort med vardagrumsbordet, fram med yogamattan, på med lite sköna kläder, och så alla ungarna (5 månader, 11 månader och 3 år) i ett hörn med massa leksaker. Sen var det bara att ställa varsin pall mot varandra mitt på mattan och köra! Skönt med matta att vila knän/händer/armbågar (ja, vi körde lättvariant på många övningar men det får man väl för 17 om man inte tränat sen förlossning?) på och timern i mobilen lade vi i mitten. Svettigt och roligt! Och vi hann både träna och duscha utan att ungarna tröttnade och sen satte vi oss till mysig middag precis som planerat. Kul sätt att umgås på!

  Tack för inspiration, nu är första delmålet att köra 3 ggr/vecka i en månad som en kickstart på ett sundare liv med utrymme för att ta hand om mig själv och kroppen, trots barn och plikter…

 12. Jennie 13 september, 2012 on 11:51 Svara

  Testade idag o är sjukt nöjd!! Får inte löpträna
  Ännu pga delade magmuskler så detta var perfekt!
  Snabbt gick det o jättejobbigt!

 13. Ett bonuspass | Härliga Var Dag 15 september, 2012 on 10:20 Svara

  […] idag blir det Lofsans tabatintervaller, som hon gjorde i TV4 förra helgen – 24 intesinva minuter ska min kropp få genomlida + […]

 14. Anonym 24 september, 2012 on 11:02 Svara

  hej kollade nys pa din traning pa tv 4! va duktig du ar! sa inspirerad nu! testade det sjalv. helt ok!! laser din blogg regelbundet men lamnar inte kommentar hela tiden,,,,

 15. carin israelsson 24 september, 2012 on 11:04 Svara

  kollade nyss tv4 tranings program! du ar sa javla bra lovisa!!!! sa inspirerad att bli som du!! :) laser ofta din blogg,, barnen ar ju saaa sota! och vilken go mat ni alltid ater!!! kram pa dej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna