VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Restaurang Fino & Sunset Lounge på Sunwing Side East Beach

fino sunwing side

Hans och jag hade ju barnvakt en kväll när vi var i Turkiet och åt på Restaurang Fino, en av hotellets middagsrestauranger. Det kändes så oerhört lyxigt att för två timmar kunna koppla bort ALLT som har med barnen att göra, kunna äta i lugn och ro, prata viktiga saker (typ kärlek och sånt trams), titta varandra djupt in i ögonen och så vidare… 😉

Vi besökte restaurangen vid ett senare tillfälle (mer om det i ett annat inlägg) och båda gångerna blev vi positivt överraskade av både menyn och maten. Jag beställde en mixed grill och även om jag är en tjej som äter kopiösa mängder mat så orkade jag inte allt kött, och då beställde jag ändå ingen potatis till maten. Tummen upp för både förrätter, varmrätter och efterrätter.

Klockan 20 bröts förtrollningen och barnvakten ville gå hem men vi tog med barnen till en av hotellets barer och fortsatte festen där. Våra vänner Sofia och barnen Emelie och Nathalie kom förbi vårt hotell och tillsammans hängde vi uppe i Sunset Lounge medan kvällens show pågick på den stora scenen. Jag hade gärna tillbringat fler kvällar under våra två veckor i Side ute på hotellets olika delar men det är inte helt lätt när Sixten och Baxter är i den åldern de är i just nu. Men jag ser fram emot nästa sommar och resorna därefter när pojkarna är lite äldre och sitter mer still. Om den åldern nu någonsin kommer…

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer


 1. Kristin 16 juli, 2012 on 07:07 Svara

  Åhh va det ser mysigt ut. Lät ju toppen. Ska dit i aug å undrar över hur den där barnvaktsgrejen fungerar. Visst var det via hotellet?
  Ser ut som att ni haft en kanonresa och det har varit skoj att följa er!

 2. Emelie 17 juli, 2012 on 09:22 Svara

  Är det nån barnvaktsgrej som hotellet har på kvällstid?
  Ska dit i september :) spännande att läsa om er resa.

 3. tindra 8 augusti, 2012 on 09:17 Svara

  Hej fina Lofsan

  Vi ska åka till side & sunwing resort & spa east nästa vecka & blev så glad då jag såg att ni nyligen varit där & skrivit fint om stället :) ser framemot resan & undrar ifall du kan ge mig lite tips på packning & sånt :) Har bara rest lång förr med 1barn & nu är det 2barn :)
  Kram på dig

  *Tindraohara*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna