VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Solrapport

Efter en lång dag ute i solen där jag till och med somnade på solstolen för första gången (bästa tecknet på att jag är nedvarvad) och två träningspass i gymmet sitter jag på balkongen med en cola zero och afterbeachar och bloggar. Underbart!

Jag körde med solskyddsfaktor 50 första dagarna, sen 30 och nu har jag 30 på dagen och 25 på eftermiddagen. Innan jag fick barn brände jag mig jämt, från kritvit till knallröd till kritvit. Ett stående skämt bland kompisar. Men efter barnen fötts så blir jag precis så brun som jag alltid önskat, och då solar jag ingenting. Jag sitter med barnen
i poolen eller ligger i skuggan men det räcker bra. No cancer for me!

Hans har precis kommit tillbaka från ett löppass då han passade på att handla i en butik inne i Side. Det finns inget kött här i hotellets matbutik men inne i Side finns jättefina köttdiskar så ikväll ska vi äta kyckling och halloumi på balkongen.

Det går ingen nöd på oss med andra ord! 🙂

Bjuder på en balkongbild, poolbild från Lollo&Berniegympan och frukostbilder


Kommentarer


  1. Anonym 8 juli, 2012 on 18:39 Svara

    Hej vilken finfin blogg. Jag åker till hotellet i augusti, har aldrig varit på East side av side…hur är omgivningarna och stranden?? Det blir femte året i rad i side för oss men känslan är att det är mer öde på östra sidan. Stämmer det? Hotellet ser superfint ut, vi har varit på sunwing west flera gånger och varit supernöjda. Visst funkar det att gå in till gamla stan?

  2. ellenojag 8 juli, 2012 on 21:44 Svara

    Åh vad härligt ni har det <3
    O Lollo & Bearnie, Ellen är grön av avund här hemma 😉

  3. Anna 8 juli, 2012 on 22:11 Svara

    Halloumi!!! Finns det något godare att grilla? Näpp! Smaklig måltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna