VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad är på G?

Idag åker vi hemåt Stockholm igen efter nästan en vecka här nere i Skåne. Jag är jätteglad att vi satsade på den här resan allihopa. Vi har tillbringat mycket tid med min pappa, min syster och hennes fästman och vänner, våra vänner och bara med varandra. Det har varit en riktig batteriladdning inför våren!

Nu har jag flera roliga grejer på gång i april och maj, bland annat:

-Loppisbord i Lavalhallen i Järla Sjö 22/4 Kom och fynda märkesbarnkläder!
Mammabloggalan 5/5 Visst ses vi där?
-New York 9-13/5 Pirr i magen!
-Bröllop 18/5 Längtar!

Och klart ni får följa med genom bloggen. :-)

Nu är vi i en liten by utanför Ängelholm och väntar på att Hans möte ska bli klart, sedan åker bilen norrut igen. Om jag pallar ska jag träna ikväll när vi kommer fram, beror på hur många stopp vi måste göra. Man vet aldrig med Sixten och Baxter i baksätet.

20120411-105715.jpg
Frukosten på Ystad Saltsjöbad får en fet tumme upp!


Kommentarer


  1. Johanna 11 april, 2012 on 10:47 Svara

    Kör försiktigt!

  2. helt klart den bästa frukosten!!

  3. missagda 14 april, 2012 on 18:05 Svara

    Hade helt glömt bort Mammabloggalan. Undrade ju om vi i nätverket får biljetter, men listar ut nu (när det är så nära) att det nog inte blev ngt :( Och så har det ju inte blivit något nätverk än heller, vilket är så himla synd. Hur länge ska vi behöva vänta egentligen??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna