VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Forum Nacka

Kan ni tänka er hur gulligt det var i morse när Sixten tog Baxter i handen och de två gick tillsammans in på förskolan? Och sen hann vi knappt ta av skorna innan de sprang in i korridoren utan att ens säga hejdå. Bästa starten på dagen ever!

Jag har några timmar på gymmet
med mina grymma PT-kunder innan gräbsen ska hämtas igen. Vi ska åka till Nacka Forum i eftermiddag och gå på invigningen av en ny skobutik. Den här gången ska jag ta med syskonvagnen tror jag. Förra gången vi var i Forum hade jag ingen vagn alls med mig. Big mistake I tell you.

Hoppas ni får en bra dag allihopa, vi ses på TV:n ikväll. :-)


Kommentarer


  1. Julia 27 mars, 2012 on 12:15 Svara

    Jag kommer också dit i eftermiddag, kul att få träffa dig igen :)

    Det ska också bli kul att få se din vagn, vi har tänkt många gånger att vi ska åka och titta på dueten men det har alltid kommit något emellan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna