VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God morgon!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Lofsan

Det kändes som ett skämt i morse när Sixten klockan 04 var klarvaken och ville gå up. Så blir det väl när man somnar före 18 kvällen innan. 🙂

Som tur är klarar han sig själv bra så jag satte på Bilar och bäddade ner mig i soffan med täcke och kudde och låg och slumrade till 05 när klockan ringde för att gå till jobbet. Men är man tidigt på jobbet får man också gå hem tidigt. En kund kvar mellan 09 och 10 sen ska jag hem och mötta upp jornalisten och fotografen inför hemmaträningsartikeln!

 

I brist på andra bilder när jag bloggar från datorn på jobbet bjuder jag på en bild från när jag var gravid med Baxter, i vecka 33 någonting tror jag. Som vanligt redo för gymmet.

 


Kommentarer


  1. Erika - Emblas mamma 24 januari, 2012 on 10:30 Svara

    Åh va fin du var! Jag tror att jag är i vecka 33 nu. Har inte tagit en enda bild än – tillskillnad mot med Embla… Du inspirerar mig : )
    Hittade btw cykelbyxor att beställa från USA, skulle bara varit några veckor tidigare så hade jag slagit till. Varför är det så dåligt utbud när det kommer till träningskläder för gravida i Sverige tror du?
    Ha en bra dag! Kram

  2. Hanna N 24 januari, 2012 on 11:02 Svara

    Åh vilken fin bild !! <3 Så fit du ser ut för att vara höggravid ! Jag är själv nästan i sanna vecka nämligen 32 🙂 Fina träningsbyxor hade du också !

  3. Monia 24 januari, 2012 on 14:57 Svara

    oj, får man gymma så sent i grav.? Hade jag inte en aning om 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna