VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mormor is in da house

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Resor
spaghetti house london

Idag är sista arbetsdagen för Hans här i London, ikväll är det stort hallebalouba som avslut.

Vi hade en jättetrevlig kväll på restaurang Roka igår. Ni ska få se några bilder på maten senare. Jag älskar japansk mat. När de andra gick vidare för att drinka tog Hans och jag en taxi tillbaka till hotellet, det kändes lagom. Mormor och barnbarn hade haft en mysig kväll, Baxter somnar alltid vid 19 så han är ju inte världens mest sociala sällskap medan Sixten fortfarande var vaken när vi kom hem.

Igår när mamma checkat in och packat upp åt vi lunch på Spaghetti House som ligger precis runt hörnet från hotellet där vi bor. För första gången på flera veckor åt Sixten med god aptit. Baxter äter alltid med god aptit, allt som erbjuds.

I dag har vi promenerat det långa varvet runt Hyde Park, 2,5 timme inklusive lek i italienska fontänen. Mamma och jag tog en fika på ett patisseri här intill hotellet och nu mellanlandar vi på hotellet innan en sväng på stan. Tack för alla era fina ord de senaste dagarna, de värmer så mycket. Jag blir tokinspirerad till att fortsätta hjälpa er med tips på träning!


Kommentarer


  1. Jen 13 januari, 2012 on 22:29 Svara

    Vilken fin familj ni ser ut att vara!! Tack för alla bra träningstips du ger, läser här dagligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna