VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Middagsdejt

 

I går eftermiddag var barnen så trötta så när Hans jobbat och tränat klart bäddade vi ner dem i barnvagnen och tog en promenad. Ganska snart sov båda två och vi vuxna såg en öppning till en middagsdejt på tu man hand. Man får passa på!

Jag hade fått tips av en gullig läsare på en bra italienare i närheten men jag skrev aldrig upp adressen så istället för att leta valde vi en annan italiensk restaurang, ett helt okej val. Fast precis som vanligt vaknar båda barnen lagom till varmrätten och ska sitta i knäet, men så är livet som småbarnsförälder. En förrätt och en cola zero fick vi i alla fall på egen hand. :-)

Efteråt tog vi en sväng på Selfridges, ett stort varuhus på Oxford Street, de har väldigt fina barnkläder men i dyraste laget tycker jag. Tillbaka på hotellet körde jag ett tabatapass på rummet som känns bra i både lår och rygg idag, jag ska se om jag har tillräckligt bra uppkoppling för att kunna ladda upp övningarna på film åt er.

I dag kommer min mamma hit till London, det ska bli så mysigt att ha några dagar tillsammans. Fast ikväll ska mormor vara barnvakt åt Sixten och Baxter så att jag kan följa med Hans och alla hans konsulter på deras stora middag. Vi ska äta på Roka, en japansk restaurang som en barndomskompis till mig jobbade på förut. Vi åt där för exakt ett år sedan också, ni måste boka bord där om ni är i London tycker jag .


Kommentarer


 1. Jenni 12 januari, 2012 on 20:21 Svara

  Baxter ser så lustig ut! Verkar som en rolig typ…:D Min mamma kommer att besöka London med en väninna i mars och jag skulle vilja skicka med en inköpslista på lite coola kläder åt kidsen till våren/hösten men kommer så här spontant bara på Next. Har du några bra & lätta tips på några relativt förmånliga butiker? Det borde vara ngt ställe som ligger ganska centralt så att min mamma hittar dit, ifall hon har tid alltså.

 2. Sofie 12 januari, 2012 on 20:40 Svara

  Vet inte om ni gillar sushi men i så fall bara måste ni testa Ukai sushi..finns en i baywater o en på portobello road…världens bästa sushi :) Hängde där jämt när jag bodde i London…:)

 3. Sofy 12 januari, 2012 on 21:16 Svara

  Man får njuta tillsammans av den tid man får, helt klart! Njut av London!

 4. Eva 12 januari, 2012 on 21:29 Svara

  Vet du Lovisa. I alla fall för mig är din blogg jätteseeeeeeeeg :( Det tar länge att ladda upp den och rätt ofta hamnar jag att tvångsavsluta internet för att det hänger sig när jag klickar in mig hos dig. Vet inte om någon annan har samma problem, men jag har iaf inga liknande problem med någon annans blogg. Tänkte bara meddela dig, ifall sajten kan fixa det lite bättre.

 5. Hans 13 januari, 2012 on 16:41 Svara

  Ja, Baxter är en rolig typ. Däremot inte nattetid alla gånger.

 6. Marie 17 augusti, 2012 on 13:57 Svara

  vilken fantastisk outfit! 100 % me! Var har du hittat kläderna?

  • Lofsan 17 augusti, 2012 on 14:02 Svara

   Jeansen är från gstar och kofta och linne från Abercrombie& Fitch. Kängorna är Replay.

   tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna