VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nyårsafton del 1

abercrombie

Gott nytt år till er allihopa! Hoppas ni hade en trevlig kväll. Vår var lite kaosartad med strömavbrott, massa krävande barn, en grill som inte blev tillräckligt varm i minusgraderna  men till slut blev vår fyrarättersmiddag riktigt lyckad. Det var jättekul att få se Alex nya hus, så himla maffigt. Det är jättelångt, högt men inte så djupt, jag har aldrig sett något liknande. Ni ska få massa bilder efterhand men vi börjar med lite outfits på mig och barnen så tar vi resten efterhand.

Kvällens mamma i kjol, linne och kofta från Abercrombie & Fitch, det fina halsbandet med barnens namn på fick jag av min soulmate Sara Tilling i julklapp.  

Sixten hade en mörkt rosalila piké innanför den nya koftan från Ralph Lauren, från deras tjejkollektion, jag tycker att han passar så bra i starka rosa färger så jag klär honom gärna i det. Mörka jeans i stuprörsmodell från Gap (storlek 4 år) tillsammans med boots i skinn från Zara. Baxter fick ha en svart långärmad piké från Lundmyr of Sweden som jag köpte i Höganäs i somras, den kan båda gräbsen ha, storlek 3 år. Den vita stickade koftan från Ralph Lauren har vi i mörkt blå också, de är i jättebra kvalitet och kan tvättas oändligt många gånger utan se använda ut. De lappade jeansen och skinnbootsen är från Zara.


Kommentarer


 1. Miss Agda 1 januari, 2012 on 13:01 Svara

  Så vacker du är! Och fransarna klär dig verkligen. Värt 2 timmars ”lidande”!
  Du är duktig på att börja använda barnens kläder tidigt så de kan ha dem en längre period. Jag ska bli mer som du! Vi köpte en hel del plagg i NY i strlk 3 år. De ligger o väntar än, men kanske borde vi ta de och börja använda redan NU!

 2. I min lilla lilla värld 1 januari, 2012 on 13:10 Svara

  :)

 3. anno 1 januari, 2012 on 15:39 Svara

  skum kombo på kläderna.
  skulle kanske ha varit finare med skon som barnet håller i till.

  • lofsan 1 januari, 2012 on 16:04 Svara

   Det tyckte nog Baxter också. Jag körde strumplästen hela kvällen. Pallar inte högklackat.

 4. Tove Kungsholmen 1 januari, 2012 on 17:10 Svara

  Jag tyckte kläderna var fina! Ska absolut kolla in Facebookgruppen. Tror jag läste din blogg då och då tidigare också men tappade bort den precis som du tappade bort min. Nu har jag lagt den i min bloggroll iaf! :-)

 5. Jenny 1 januari, 2012 on 18:35 Svara

  Vilken underbar kjol!

 6. lillal 2 januari, 2012 on 12:53 Svara

  Hot Mama!!! Gud vad snygga kläder :) El alla ni hade ju såklart snygga kläder, hoppas du är frisk o kry nu. Jag e super sjuk…..vart värsta sjukstugan hos oss sen jul Vore kul m en date nån dag om du har tid, kram kram

 7. Jen 3 januari, 2012 on 16:47 Svara

  Åh vilken fin nyårsstass du hade!! Läser här i stort sett varje dag men är extremt dålig på att kommentera, ska bli bättre:)!!! Gott nytt 2012!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna