VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Playdate

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan
playdate

Usch, jag är inte helt kry idag. Jag började känns mig småkonstig igår, mådde illa, fick lock för öronen och blev yr. Senare på kvällen fick jag frossa och i natt har jag nog haft feber. Jag drömde så konstiga drömmar, svettades och frös. Nu på morgonen känner jag mig bättre men jag får inte bort locken för öronen. Vad gör man åt det förutom att blåsa? Jag skulle ju ha kört igång challengen men jag får skjuta på min insats någon dag till, er startar jag igång ändå. Senare idag kommer ett inlägg om hur ni går tillväga.

Tills dess bjuder jag på bilder på alla barnen och mammor som var på besök igår. Sju barn från 14 månader upp till 2,5 år och så ytterligare två bebisar i magarna, åtminstone någon eller några månader  till. Det här mammagänget har jag hängt med sedan Sixten var nyfödd. Från att vara stöd under spädbarnstiden har vi blivit nära vänner, Alexandra och Sofia och deras familjer ska vi fira nyår tillsammans med på lördag och så hoppas jag att Sofia och Johnny följer med oss och ett annat gäng till Åre vecka 10. Jag bjöd på lunch igår; Hans gjorde en tomatsås med den julskinka som blev över och så monterade vi en lasagne av den och serverade tillsammans med en avocadosallad, tips till er med skinkan kvar i kylen än!

Har ni handlat på mellandagsrean någonting? Jag var på stan igår men köpte ingenting med nedsatt pris, däremot en ny overall till Baxter. Jag är riktigt sugen på att köpa en Bugaboo Bee som finns till rabatterat pris på Barnbutiken (de har 20% på allt i webshopen) just nu. Ett annat hett tips är att Orbit G2 (samma röda vagn som Baxter har med Sixten på en skateboard bredvid mig) finns till extra bra pris (7.139:- istället för över 11.000:-) i Allt för föräldrars webshop!


Kommentarer


 1. Malin 28 december, 2011 on 11:08 Svara

  Öroninflammation hos vuxna börjar ofta med lock för öronen. Jag har det nu och det är inget vidare. Hoppas du kryar på dig snabbt!

  • lofsan 28 december, 2011 on 11:20 Svara

   What?! Åh nej! Hopppas inte…

 2. Alfva - i preggoland! 28 december, 2011 on 12:59 Svara

  Oh no! Vi kanske borde oroat oss mer för våra vuxna bakterier snarare än småungarnas? Här kom förkylningskänslor igår kväll och är knappast bättre idag men ingen katastrof än så länge.

  Förresten drömde A om Baxter inatt. Var riktigt bekymrad för han fick ju aldrig den sista bollen. Haha.

  • ida-maria 28 december, 2011 on 14:01 Svara

   Och Lykka pratar om Sissen!

 3. Jenny 28 december, 2011 on 18:36 Svara

  Prova med nässpray mot locken i öronen. Kan funka. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna