VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sixten och Baxters julpyssel

julpyssel förskola

 

På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. Det gör mig väldigt glad, jag själv är nämligen dålig på att ta fram pysselmaterial, vi leker mest eller brottas härhemma. Det är tur att förskolan finns som komplement till mina skills. Jag tror att Sixten om 5 år kommer att tycka att det är roligt att det finns en tomte i hemmet som han gjorde på förskolan när han var 2 år. Jag sparar varenda liten pinal barnen skapar. Maniskt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna