VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bra hamburgerrestaurang – Schnippers Manhattan

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Resor

Första kvällen på Manhattan, i torsdags, gick Agnes, jag och gräbsen iväg för att äta middag. Både denna gången och förra resan bodde vi i Chelsea som ligger perfekt mittemellan shoppingkaoset vid Herald Square och lugnet i Greenwich Village. Vi hittade ett otippat bra hamburgerställe som dessutom hade bra sallader, milkshake, och rootbeerfloat(!). Vi åt faktiskt sista måltiden i söndags där också, just för att det var stort och luftigt så barnvagnen fick plats utan problem och det var mycket barnfamiljer så vi slapp känna att vi stör. För just i den åldern som gräbsen är i nu så stör vi titt som tätt. Men Schnippers på 23rd och Madison Avenue är perfekt för barnfamiljer. Med Stokkestolar för barnen också, pluspoäng! Tips till er som söker stadsdel att bo i på New Yorkresan och dessutom bra matställe för hela familjen.

Sixtens grymma dunjacka är från Tenson, det finns få snygga dunjackor i 86/92 som inte blir Michelinvarning men denna modell (Jamie) med pälskragen sitter perfekt! Baxters stickade overall är från GAP, med knäppning i grenen och i halsen så att den blir smidig vid av- och påklädning. Stiligt men ändå casual.

Vi ser oförskämt fräscha ut för att precis ha klivit av planet med 8 timmar kaos tycker jag. Nej, flygresan gick faktiskt bra, mer om det senare!


Kommentarer


  1. Frida Johansson - Militärmamman 13 december, 2011 on 21:16 Svara

    Härligt att läsa om er resa! Ni verkar ha haft det toppen!

  2. Anna 14 december, 2011 on 00:26 Svara

    Vem vann disney tävligen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna