VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma igen!

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Baxter är utskriven från sjukhuset nu och om vi inte får ett samtal från läkaren så visar inte proverna något som inte antibiotikan biter på. Vi har fått tavegyl på recept (som flera av er tipsat om) och det har verkligen hjälpt. Tavegyl är både bra mot klådan och lite lugnande så att sömnen blir bättre. Det är svårt att få Baxter medicinerna men jag är lika envis som han är. Han smittar fortfarande och kommer nog göra det minst två dagar till. Jag hoppas att vi kan börja om med förskoleinskolningen på måndag igen. Han mår i alla fall tusen gånger bättre än i söndags!


Hans lämnade Sixten på förskolan imorse och jag hämtade kl 1330. Baxter sov som tur var så jag kunde lämna honom ute och hämta Sixten på avdelningen. Annars skulle personalen klätt på Sixten och kommit ut med honom. Imorgon är vi hemma alla tre och myser så får vi se om Hans kan hämta och lämna på torsdag. Han är i Malmö nu.

Sixten var ute på förskolans gård för första gången idag. Han ville ”gå hem” två gånger men kom på andra tankar när han fick sitta med duplo vid ett bord. Jag älskar hans nya overall, från Didrikssons. Det är både snyggt och smidigt att den är sydd som en separat jacka och byxa.


Jag skulle vilja komplettera Sixtens vinteroverall med den röda värmande dunjackan Jamie från Tenson och vattentät skaljacka och separat byxa med hängslen från Isbjörn of Sweden. Då är hela vinter- och vårgarderoben komplett!


Kommentarer


 1. Aniika 22 november, 2011 on 15:53 Svara

  Vad skönt att höra att han mår bättre. Stackars liten, och stackars er! Det är det värsta som finns att se sina barn sjuka, och inte kunna göra något åt det!

 2. Frida Johansson - Militärmamman 22 november, 2011 on 17:54 Svara

  Ja, vad skönt att få komma hem och veta att man har medicin som hjälper hemma. Hoppas han tillfrisknar snabbt! Kramar

 3. Gunilla 22 november, 2011 on 18:27 Svara

  Skönt att ni fått komma hem och att han mår bättre! Skickar en kram!

 4. Anna 22 november, 2011 on 18:27 Svara

  Vad skönt för er. Hoppas nu killen blir frisk snabbt och är sig själv snart igen.

 5. Lina 24 november, 2011 on 21:04 Svara

  Åh jag har också Didriksons till mina tjejer. Suveräna kläder!
  Eftersom du även är en favorit av Tenson måste jag ju tipsa dig om Campadre som idag började en fin kampanj på Tenson kläder, både till barn o vuxna till fin fina priser!
  Kika in här; http://campadre.se/tipsa/205982
  /Lina

 6. Lina 25 november, 2011 on 07:27 Svara

  Didriksons är perfekt! Använder det till mina flickor o mig själv :)
  Ser att du även gillar Tenson. Är du inte medlem på campadre så blir det för dom kör en riktigt bra kampanj på Tenson nu! http://campadre.se/tipsa/205982
  Ha en fin dag!
  /Lina

 7. Amanda 26 november, 2011 on 23:18 Svara

  Hej Lovisa!

  Jag bor i örebro och använder nanook/sbjörn till mina barn. Här har vi en outlet där isbjörn säljs ut till halva priset=). Lite mer ok pris med andra ord. Skaljackan du visar på bild finns i grön/blå/röd. Köpte en vinterjacka till min son idag somvuxit ur sin skaljacka precis. De säljer också overaller, för under tusenlappen samt termobrallor. Och inte i någon gammal kollektion utan den nya.

  Bara ett litet tips=) Var själv till sthlm nyligen och inne på… (nu tappade jag namnet, någon friluftsbutik), där de sålda isbjörn, men för originalpris.

  Nåja, If you need help… tänkte jag=)

  Jag läser din blogg sedan en tid tillbaka, har tidigare bloggat men slutade för ett år sen…

  Tack för fina och bra tips!

  Mvh amanda

  • lofsan 26 november, 2011 on 23:34 Svara

   Tack! Det ska jag kolla upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna