VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Recension av Quinny Moodd

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Det är många som är nyfikna på vad jag tycker om den nya holländska vagnen Quinny Moodd. Jag hämtade vagnen i morse och har bara kört den några timmar hittills men jag måste berätta om mina första intryck.

Quinny Moodd har en väldigt liten bas ( i princip lika bred som lång) och tar med andra ord liten plats på ytan. Den är extremt lättkörd och påminner på flera sätt om Bugaboo Bee tycker jag. Sittdelen är vändbar och ryggen fälls i nacken precis som på Bugaboo Donkey förutom att sitsen har samma funktion som Bee: att sätet är kvar men ryggstödet lutas. Det är en väldigt liten sufflett jämfört med de flesta andra vagnmodeller i samma genre men lagom för en 2,5-åring i höst och vinter. Jag funderar till och med att köra utan den.

Jag funderar över om tyngdpunkten hamnar lite för långt bak men måste testa mera på trottoarer och i lite terräng innan jag kan uttala mig om hur den är på ojämnt underlag. En trehjuling är alltid en trehjuling. Det finns ett tillbehör som man kan byta ut det främre hjulparet till så att Moodd blir fyrhjulad.

Quinny Moodd har fotbroms på höger sida och ”gasen” på vänster sida så man trampar en pedal nedåt oavsett och slipper få smuts på ovansidan av skon.

Vi har kört Moodd i Kista Galleria och en vända till och inne på Ica hittills och jag älskar den! Jag går igång på det vita chassit, de starka klara färgerna, hur lätt den är att manövrera och den lyxiga materialkänslan!

Jag kommer att ha svårt att välja mellan vår röda Orbit och Quinny Moodd i vinter. Orbits fördel är alla extra funktioner med sidoväskor, snurrstolen och framförallt skateboarden till Sixten medan Quinny Moodd har en extremt lyxig framtoning, som en tuff brud i lyxförpackning. Vilket I-landsproblem! :-)


Kommentarer


 1. I min lilla lilla värld 5 november, 2011 on 05:41 Svara

  Jag tycker att Quinnyn är snyggare..

 2. Hanna 5 november, 2011 on 12:46 Svara

  WOOOOW vilken snygg vagn!! :))

 3. Linn 5 november, 2011 on 13:44 Svara

  Wow! Faktiskt jättefin! Speciellt färgen.

 4. mammaspring 5 november, 2011 on 16:33 Svara

  Super häftig vagn!!!!

 5. Quinny Moodd | Allt Om Barnvagnar 20 juni, 2013 on 17:26 Svara

  […] Vi har fått låna en Quinny Modd att provköra och recensera och efter cirka 6 veckors användning känner jag att jag jag fått tillräckligt med erfarenhet för att kunna skriva och prata om vagnen. Jag har tidigare skrivit en kortare recension av Quinny Moodd. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna