VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mammainspiration

När Sixten var någon vecka gammal åkte vi tre ner till Österlen och bodde i min pappas hus. Det var jättemysigt att vara i en liten bubbla ute på landet och bara vara. En av dagarna tog vi Sixten på magen och gick upp till Stenshuvud. Sjuuukt jobbigt med den konditionen jag hade då. Jag vägde ca 20kg mer än nu och var fast besluten om att komma i form och med i form menar jag inte smal utan stark och uthållig. Det tog 5 månader att nå mina mål med hjälp av en balanserad kost med 2 timmar promenad varje dag och totalt 5 träningspass per vecka med SatsBaby, styrketräning och spinning.

Ni som satsar i tre veckor och sedan ger upp: låt det ta det, gör saker helhjärtat, prioritera och reflektera VARJE dag! ALLA kan om de bara vill tillräckligt mycket är motiverade till 100%. Ta hjälp av någon som du litar på!

20111020-124413.jpg

20111020-124424.jpg

20111020-124433.jpg


Kommentarer


 1. Emelie 20 oktober, 2011 on 13:33 Svara

  Åh jag är en sådan som jämt ger upp efter tre veckor. Första veckan brukar gå jättebra, andra veckan lite sisådär och händer det sen inte mer på vecka tre så går jag all in på andra hållet istället. Vet att jag måste tänka långsiktigt men det är så svårt i början.
  Tack för inspirationen, du är grym!!

 2. Paulina 20 oktober, 2011 on 13:57 Svara

  Sånt här motiverar mig!!! Skitbra kämpat! Har på 8 månader lyckats gå ner 16 kg och det krävs myyyycket motivation. Men har man väl hittat den så kan inget stoppa en! Nu satsar jag stenhårt för att få en uthållig och stark kropp. Du är min förebild och inspirationskälla! Jag satsar på en kropp liknande din 😀 Kramar

 3. Lisa 20 oktober, 2011 on 21:32 Svara

  Jag är lite nyfiken på hur lång du är?

  • lofsan 20 oktober, 2011 on 22:13 Svara

   Jag är en kortis på 158 cm. :-)

 4. Lisa 22 oktober, 2011 on 23:46 Svara

  Hej,

  Har precis hittat hit från miss Agda. Hon tipsade om dig när jag beklagade mig lite att jag inte får ihop det med träningen. Vår dotter är 4.5 månad och jag började träna igen på riktigt för lite mer än en månad sen. Har inga planer på att ge upp men letar idéer hur man ska hinna med, vad som är mest effektivt och dessutom är det nyttigt för mig att se att det kan ta tid.

  Tack för inspiration så här på lördagskvällen! Imponernade förändring du har lyckats med.

 5. Lisa 23 oktober, 2011 on 15:06 Svara

  Tack för svaret. Det blir lite lättare att jämföra då. Jag är 160 cm så jag är också en kortis :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna