VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lofsan i Föräldraguiden

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Har ni läst artikeln om mig och min blogg i det senaste numret av Föräldraguiden?


20111006-180142.jpg

20111006-180202.jpg

 

Vad fick dig att börja blogga?

När jag var gravid med mitt första barn, Sixten, blev jag sjukskriven tidigt och var extremt uttråkad på dagarna. Jag hade ett stort behov av att dokumentera min graviditet och ville samtidigt lära känna andra gravida. Bloggen blev det perfekta verktyget. Det var först när jag blev gravid med mitt andra barn, Baxter, som jag började skriva för andras skull men bloggen är fortfarande i första hand ett sätt för mig att dokumentera mina söners uppväxt. Sedan dess har bloggen utvecklats till att vara en Mammablogg om träning. Träning är både mitt yrke och min fritid.

Vad får du ut av att blogga?

Jag har lärt känna fantastiska tjejer via min blogg, de skulle jag aldrig ha träffat annars. Jag får dessutom många PT-kunder som vill träna med mig efter att ha inspirerats av bloggen, bilder och mina videoklipp, den blir en marknadsföringskanal för mig som personlig tränare. Men den största behållningen av dem alla är att mina söners uppväxt finns dokumenterad på ett fint sätt för dem och mig att gå tillbaka till.

Småbarnsföräldrar har sällan gott om tid. Var hittar du tiden att blogga?

Jag har en väldigt aktiv livsstil med mycket träning, playdates med mammakompisar och lunchträffar dagligen. För mig är det smidigast att blogga med min iPhone samtidigt som jag gör annat, oftast när jag promenerar. När barnen gått och lagt sig brukar jag sitta och skriva och lägga upp bilder eller svara på mail och frågor från läsare. Jag lägger cirka 30 minuter på bloggen per dag men jag skulle vilja lägga mer tid på den och att skapa mer material till träningstjejerna som läser varje dag.

Du är generös med att dela med dig av din vardag och dina tankar. Är det jobbigt ibland?

Nej, jag får så oerhört fin feedback, hejarop och komplimanger av mina läsare så det är snarare bara roligt. Jag tvingas reflektera noggrannare över saker jag inte annars skulle ägna tankar åt och det är nyttigt för mig som annars bara ångar på i livet.

Får du tillbaka något av de som läser din blogg?

Jag får tusenfalt tillbaka, annars skulle jag inte vara så generös med att dela med mig av mitt liv och barnens uppväxt. Det spelar ingen roll om jag frågar om vilket hotell som är bäst, vilket overallmärke de rekommenderar eller vad de har för helgplaner; mina läsare är lika generösa mot mig som jag är med dem och jag älskar det.


Kommentarer


 1. Michaela 6 oktober, 2011 on 19:42 Svara

  Din blogg är jättekul att följa! Verkligen! Och jag blir så inspirerad av din förvandling. Genom att läsa din blogg peppar jag mig själv att träna!
  Intressant att du började blogga då du blev mamma-ledig – jag började blogga efter att jag återgått till jobbet efter att ha varit mamma-ledig :)

 2. Föräldrafitness 6 oktober, 2011 on 19:44 Svara

  Intressant inlägg, imponerande att du bara lägger ner 30 min på bloggandet. Dina inlägg är ju både frekventa och välskrivna. En bra anledning att blogga är att man skriver dagbok och minns småbarnsåren, jag ska ha det i åtanke och börja skriva mer om mina barn i min blogg.

 3. Frida - Militärmamman 6 oktober, 2011 on 21:22 Svara

  Vad roligt för dig att bli publicerad i en tidning! jag har själv aldrig sett tidningen men brukar titta efter dig i Fitness Magazine. Bär borde du vara med som modell!

 4. Åh vad roligt!!! Jag tror jag var med i det numret innan dig?
  Hoppas allt är gott. KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna