VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Finns det något som du upplever som svårt/jobbigt?

STINA frågar: Älskar hur du ser på saker och din förmåga att vända saker till något positivt och dina konkreta råd (inget blahaj här inte)!  Du känns alltid så stark och positiv; finns det någonting som du upplever som svårt/jobbigt?

Jag är en positiv och glad människa och har alltid varit det, ända sedan jag var bebis säger min mamma. Jag har en positiv inställning till livet och har valt att leva på ett visst sätt, med för- och nackdelar. Jag är väldigt bra på att säga JA till allting och har en tendens att ta på mig för mycket ibland. Då blir jag stressad och känner mig splittrad. Det gillar jag inte. Jag tränar på att vara strukturerad, skriver listor, prioriterar och försöker ha balans mellan JAG, BARN, KÄRLEK, JOBB och VÄNNER. Jag har valt bort kompisar som inte förstår mina prioriteringar men mina riktiga vänner vet var de har mig och vi finns alltid där för varandra. Vi ger varandra energi och inspirerar varandra. Energitjuvar går bort.

Jag vill bli bättre på att stressa mindre, stress är det enda som jag tycker är jobbigt i livet, oavsett om det är tidsbrist, social press, skrikande bebisar eller en för lång ATTGÖRA-lista.

Vad blir NI stressade av?

I april bjöd Hans min syster Agnes och mig till Hotell Tylösand. Jag hade precis slutat amma, Baxter var 4 månader och jag behövde två dagar på egen hand. Att göra roliga saker som är så långt ifrån vardag som det går är ett sätt för mig att stressa ner.


Kommentarer


  1. Pria 8 oktober, 2012 on 13:46 Svara

    Först, vilken kanon bra blogg du skriver! Hur är det möjligt att ha en sådan fin mage 4 månader efter förlossningen?! Fick själv en dotter för 3,5 månad sedan och tränar och tränar men huden finns kvar där. Känns omöjligt att få bort den även om jag tappat 11,5 kg redan genom viktväktarnas program. Jaja, vilket som så var saken den att du ser då för jäkla bra ut! Hälsningar från Pria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna