VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gateau

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Skön belöning efter lunchens cykelpass blir en grov fralla med kalkon på Gateau på Odenplan. Baxter somnade direkt när vi lämnade Sats så jag sitter nog här till han vaknar och så hämtar vi Sixten direkt efteråt även om det är lite tidigt. Jag saknar honom på dagarna men jag vet att vi behöver lite tid i från varandra ibland. Vi umgås ju jämt annars.


Det är tur att vi går hemifrån 45 min innan förskolan eftersom Sixten ska undersöka varje betalautomat på vägen. Och det är många automater.


Det var grymt kul att köra cykelpass igen. För ett år sedan när jag var gravid med Baxter körde jag två gånger per vecka som konditionsträning men sedan dess har jag fokuserat mer på löpningen. Nu får jag ett gratispass varje vecka eftersom jag sitter på instruktörscykeln, grymt att få betalt för att träna…

Om det är någon som vill gå på mitt cykelpass, tisdagar 1200 på Sats Odenplan men inte är medlem så ordnar jag en gästbiljett. Maila mig eller lämna en kommentar. :-)


PS. Kör man spinning/cykling regelbundet tycker jag att man ska ha ett par riktiga cykelskor. Det är bekvämare och träningen blir effektiv eftersom du kan involvera fler muskelgrupper.


Kommentarer


 1. Sofie 30 augusti, 2011 on 14:08 Svara

  Åh, ett spinningpass för dig vore grymt ju…Eller jag hade antagligen dött men 😉 Lite långt att åka från malmö dock kanske men hojta till om du skulle få för dig att köra ett gästpass :) Mina cykelskor är nog förövrigt ett av mina bättre köp någonsin, helt annan känsla och effekt!

 2. Lovisa Viktorin 31 augusti, 2011 on 07:36 Svara

  Hej! Jag vill tacka för en otroligt inspirerande träningsblogg! Jag är 20 år gammal, utan man, barn och det livet. Men! Du är den enda träningsblogg som känns ärlig och på riktigt. När jag är på Sats här i Karlstad och tränar så hårt som jag bara kan (tror jag) så tänker jag ibland ” Lofsan skulle ha kört EN till, eller två”. Svårt att förklara, men du har verkligen motiverat mig till att tro på mig själv när det kommer till träning och bevisat hur mycket MER man klarar av.

  Ha en fin dag! :) Kram!

  • lofsan 31 augusti, 2011 on 07:57 Svara

   Stort tack för dessa ord!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna