VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ändrade planer & USA

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Lofsan

Det blev ingen fotografering för Sixtens del igår. Efter SatsBabypasset blev vi sena eftersom det var många mammor som ville stanna och prata. Jag tycker om det och har inga problem med att stanna en halvtimme extra efter klassen om det innebär att alla deltagare får svar på sina frågor. Gräbsen invigde MiniSats på Stadion för första gången och fick så mycket beröm för att de var glada och lekte så fint. Att Baxter bara gnäller när han är med mig fanns inte på kartan. Sixten somnade sen direkt i bilen och Baxter skrek sig blå i bilen samtidigt som jag kände mig helt slut eftersom jag inte är helt frisk så det var många faktorer som avgjorde att jag avbokade fotograferingen. De hade andra barn där så det stod inte och föll med Sixten såklart.

Vi åkte hem och hängde i soffan resten av eftermiddagen och det var skönt att få en bonusdag med Sixten.

Kvällen tillbringade jag vid datorn. Scannade Abercrombie’s hemsida till mig och Ralph Lauren och Hilfiger till gräbsen. Det verkar som att det blir en ny resa till USA i vinter. Jag håller tummarna och hoppas! Den här gången blir det kanske inte bara New York utan också Maine. Spännande!

Idag kör jag mitt cykelpass på Sats Odenplan för första gången. Jag har ett lunchpass 45 min. Jag vet att det var en tjej som ville ha tips på hur man kan lägga upp konditionsträning på cykel om man kör själv hemma till exempel så jag bjussar självklart på min spellista och upplägg sen i eftermiddag.


Kommentarer


 1. Aniika 30 augusti, 2011 on 09:06 Svara

  Ah, vad kul med en resa till NY! Langtar efter att aka dit igen.

 2. Mimmi L 30 augusti, 2011 on 22:33 Svara

  Kul med USA-resa igen! Maine är väl känt för skaldjur, eller är jag ute och cyklar helt?
  Jag håller på och planerar våran i oktober, blir just NY så jag ska kolla igenom dina tips igen även om jag varit där ett par gånger. Alltid kul med andras tips!

 3. Sandra 31 augusti, 2011 on 10:20 Svara

  Åh va kul! Vill se godbitar du fastnat för på nätet! Blev nyfiken på er plan om Maine också. Kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna