VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shaky

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Lofsan

Haha. Jag skulle ta en bild i spegeln efter träningen i morse men trots att jag höll armen mot ställningen för att jag skakade så blev det suddigt. Kör man hårt så gör man. :-)


Många undrar var jag köper alla mina träningskläder någonstans; Det mesta av Nike köper jag på Sats medan Under Armour (tajtsen på bilden) har störst utbud på Stadium i city. Jag älskar träningskläder men är kräsen. Under Armour är min favorit eftersom linnena är längre och tajtsen smickrande.

Jag fortsätter min strategi med 15 min kondition innan varje styrkepass, det känns bra och är fortfarande ett roligt upplägg. Att det är roligt är viktigt för mig. 5 min jogging 9km/h, 5 min med liten ökning varje min från 10 till 15 km/h som snabbast och sedan 5*30 sek på 18km/h. Det behöver inte vara så komplicerat att köra intervaller, det viktigaste är att de blir av.

Första benpasset på evigheter sög bra i låren (och armarna) och jag förväntar mig träningsvärk imorgon. Baxter var trött inne på MiniSats så efter 50 min fick jag se träningen som avklarad även om jag ville köra 10 till men Backan bestämmer.


Här är en som är en hejare på att stoppa in nappen själv. Strunt samma vad som följer med. Funktion över annat. :-)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna