Tack!

Ett stort tack för att ni var med på vår dag.

Producerad av Galej Produktion

Kommentarer
17 Kommentarer till “Tack!”
 1. Åh vad vackert! Tårögd. Så glad för er skull, ni är så fina tillsammans.

 2. Oj, glömde ändra mitt namn.. hehe. Nu står det rätt. 😉

 3. Eva skriver:

  Underbart! Tack för att du delar med dig!

 4. Malin, mamma till Astrid skriver:

  Helt fantastiskt, glädjen skiner verkligen rakt igenom bildskärmen :)

 5. Bea skriver:

  Vackert!

 6. Alex skriver:

  Men Gud vad fint!

 7. Sandra skriver:

  Jag gråter!!! Så himla fint! Din fina lilla pappa och Hans smekning på din kind! Kärlek! Jag är rörd och berörd. Ett stort tack för att vi, som aldrig träffat dig men som tittar in varje dag, fick se detta fantastiska! Tack!

 8. Tina skriver:

  Blir tårögd när jag tittar :) Så vackert!
  Grattis igen!

 9. Underbart vackert! Tårar sig i ögonen! Så fina ni är.

 10. Jenny skriver:

  Hej Lovisa! Var bara tvungen att kommentera då jag läst din blogg sedan Sixten gjorde illa benet, ganska länge alltså :-) Så himla SÖÖÖT du är. Ditt leende,så himla fin du är/var, har tänkt det för mig själv på många bilder du publicerat. Är jätte dålig på att lämna kommentarer/ ge komplimanger. Det är ju både kul att ge och få. Sedan är jag så imponerad av din träning! Har själv tränat 6-7 dagar i veckan tidigare och gjort allt för träningen, sedan började jag skola, renoverat lgh, fick barn (juli 09) och nu nytt jobb, byggt hus, mkt nya saker och träningen har inte varit prio. Jag önskar så att jag kände det jag kände då, att träningen aldrig skulle ta slut. Man mår så mycket bättre & så snygg man blir, se bara på dig! Man mår verkligen super av att träna! Hoppas ni har haft en trevlig helg // Jenny

 11. L skriver:

  Herregud så fint… Tårar i ögonvrån… Grattis igen. =)

 12. Stina skriver:

  Sitter med tårar i ögonen. Så vackert! Jag hoppas att jag någon gång får fira mitt och mannens giftermål på samma glädjande vis som ni! Jag älskade när Hans smekte dig sådär vansinnigt kärleksfullt, ömt över kinden. Att de fångade det ögonblicket!

  Kram Stina

 13. Johanna skriver:

  Ni är så vackra! Underbart tårarna bara rinner, så fint!

 14. Nu gråter jag… Kärlek

 15. Anna Norling skriver:

  Vilket fantastiskt vackert par ni är och det strålar LYCKA! Tårarna rinner på mig när jag ser denna fina lilla film…..ni är så värda varandra. Var rädda om er :) massa kramar från mig.

 16. Louise Kjellberg skriver:

  Underbar FILM Lovisa! Mysigt att du sprider massa kärlek <3

Lämna en kommentar

annonser