VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Uppladdning inför Midnattsloppet

Lofsan

Nu är det 24 timmar kvar till min start i VIP-gruppen. 24 timmar som  bland annat kommer att bestå av 7 timmars lite hipphapp sömn, 1 timme morgonchill, 5 timmar kalasförberedelser och 4 timmar 2-årskalas. Imorgon firar vi nämligen Sixtens 2-årsdag med tårt- och balongbaluns i det Renmanska Palatset. Det ser vi fram emot. Lite tårta i den här magen och sedan kommer benen gå som trumpinnar. Jag känner mig lite som en kalv som ska få gå ut på bete för första gången. Jag står i spiltan och stampar och det spritter i benen. Fort ska det gå imorgon!

Nu har jag haft fyra veckor då jag tränat minimalt (2 pass per vecka jämfört 5-7), det behövdes efter en vinter och vår med stort fokus på att bygga upp styrkan och konditionen efter graviditeten med Baxter. Dessa viloveckor har ökat min fettprocent en aning och gjort att mina underarmar inte har synliga blodådror längre men på nedre delen av magen är de kvar. Lagom är bäst tycker jag och det viktigaste är jag känner mig superstark och som en maskin som kan köra på i en evighet.


Kommentarer


 1. Lina 12 augusti, 2011 on 23:00 Svara

  Hallå bruden!!! Jag bubblar på bubbelvatten ikväll 😉 Ska softa nu in i det sista……har sprungit 7 km tisd onsd torsd denna v……så jag hoppas jag pallar milen imorn 😉 Tar mig runt det gör jag garanterat, frågan är bara hur fort det går 😉 Ska vi mötas nånstans imorn? Tid? Inboxa mig om du vill el höras på sms? Du ser ju asvältränad ut nu, inte har du nå fett på kroppen ?! ses imorn, kram kram

 2. ellenojag 13 augusti, 2011 on 00:42 Svara

  Så jävla snygg, blir ju nästan sugen på att börja träna när man ser dig, men bara nästan 😉
  lycka till imorrn!! och btw.. älskar killarns svea outfits!!

 3. Natasha 13 augusti, 2011 on 08:41 Svara

  Supersnygg kropp! säger man nåt annat är det bara avundsjuka som ligger bakom, så är det.
  //Natasha

 4. Tant anna 13 augusti, 2011 on 09:22 Svara

  Heja lofsan tjofsan!! Lycka till idag!

 5. Johanna 13 augusti, 2011 on 09:52 Svara

  Lycka ikväll!! Kör hårt! Ha en toppen dag med kalasande med storkillen. Kram

 6. Maria 13 augusti, 2011 on 10:21 Svara

  Lycka till i midnattsloppet!

 7. Louise Kjellberg 13 augusti, 2011 on 11:07 Svara

  Lycka till! Vi ses vid starten :)
  kramar

 8. Gabriella 13 augusti, 2011 on 12:10 Svara

  Hej!
  Älskar din blogg!!
  Man kan inte tro att du väntat 2 barn;0)
  Jag kämpar med min mage jag har kvar;0)
  Lyckatill på loppet!!
  Kram!!

 9. Sofie - Mamma till två små 13 augusti, 2011 on 13:39 Svara

  Lycka till!

  Vaddå drömkroppen alla drömmer om, haha…
  Man känner sig lite som en hösäck när man ser dig!

  Än en gång lycka till!

 10. wow vilken kropp!
  En annan skulle också behöva komma igång men jag har så dålig självdiciplin :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna