VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Regn va?

Senast överförda1

Det var inget bra väder Stockholm välkomnade oss med idag?!

Vi passar på att avverka några punkter på vår lista; jag sålde till exempel vår löparvagn i morse. Smutstvätten ska tvättas och sedan sorteras och packas ner. I alla fall det varma i garderoben. Vi ska till fjälls och vandra en vecka. Fram med kängor, underställ och regnjacka med andra ord.

Sixtens gummistövlar köpte jag i juli förra året och de har han använt hela året. Jag tror att de är lite i trängsta laget men jag funderar på att  köpa ett par fodrade gummistövlar till hösten så han får nog ha dessa nästa vecka ändå. Förhoppningsvis regnar det inte!

Hans ska jobba idag så jag funderar på att ta en promenad med barnen kring lunch. Vi behöver en bilbarnstol till Baxter, han har inte vuxit ur babyskyddet helt men det blir många timmar i liggande läge när han egentligen vill sitta upp och titta ut genom fönstret. Hmm… många ärenden att ta tag i innan vi åker igen.

Inlägget får illustreras med några badbilder från Makrigialos på Sickan och mig. Härligt att titta på samtidigt som regnet duggar utanför fönstret.


Kommentarer


  1. Evelina 29 juli, 2011 on 22:29 Svara

    Åh, vad härligt med fjällvandring! Det ser jag fram emot att läsa om här på bloggen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna