VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kvinnligt?!

Det är intressant vilka tankar mina läsare får av mina inlägg och jag är jätteglad att ni delar med er av era reflektioner.

Tidigare i veckan fick jag kommentarer från Sara som är en flitig kommenterare och en ny läsare om min kropp och hur den ser ut.

Vad tycker ni är kvinnligt?


Kommentarer


 1. Jag är sjukt impad över din kropp & att du har energin att bygga den. Men jag hade inte velat ha så själv, jag är mer för lite mer ”kött” på kroppen. Typ.. Kim Kardashian eller hur det nu stavas. Vi är alla olika & det är jättekul att se hur olika vi kan vara.

 2. Frida 8 juli, 2011 on 12:50 Svara

  Så klokt, bra & fint svarat av Hans!

  Du är fit Lovisa, så länge jag känt dej (& förmodligen mkt längre än så med tanke på din idrottsbakgrund) har du haft låg procentandel kroppsfett. Jag förstår inte alls vad som skulle vara okvinnligt i det? Att du skulle ha en sk ”bodybuilderkropp” opponerar jag mej faktiskt emot. Du vet att jag absolut inte har ngt emot bodybuilders 😉 men i mina ögon innehar du en sund, fräsch och attraktiv ”multisportfysik”. Att du dessutom är en ödmjuk, rak & ärlig, glad och energisk tjej förvärrar knappast saken :)

  Önskar Er en trevlig helg!!

  //Frida B

 3. Anna 8 juli, 2011 on 12:52 Svara

  Jag tycker också du är jätte vacker och skulle gärna ha din kropp. Skulle gärna ha dig som PT

 4. Moa 8 juli, 2011 on 12:56 Svara

  Håller verkligen med Hans! Självförtroende är a och o när det gäller utseende. Att du sedan har en otrolig kropp är dessutom en bonus :)

 5. Cecilia 8 juli, 2011 on 13:03 Svara

  Hej!

  Jag har följt dig ett tag, men aldrig kommenterat. Dags nu kanske. Jag tycker det är kul att läsa om alla dina upptåg, resor, vagnar m.m. Gillar själv att resa, och gillar prylar så det finns inspiration att hämta!

  Jag fick själv barn för ett år sedan och efter en rätt jobbig start med amningsstrul och en liten som sov halvtimmar i stöten på dagen så hade jag drygt tio kilo kvar till vikt innan förlossning, och även där fanns det nog i ärlighetens namn fem kilo ”för mycket”. Jag är inte nöjd med det och har äntligen börjat ta tag i det. Även om jag inte alls har avsikten att se ut som du gör när jag är klar, så tycker jag det är inspirerande att se att man kan vara så vältränad som du är efter två barn, särskilt så tätt.

  Kvinnlig tycker jag visst du är, kvinnlighet ligger mer i sättet än i kroppen tycker jag! Du mår bra av att vara så vältränad, och jag tycker faktiskt att du är superkvinnlig, även om mina kurvor är betydligt fler och alltid kommer vara det 😀

  Fortsätt inspirera, en vacker dag ( om jag nånsin får tillbaka min ork) så ska jag ta tag i att följa dina träningsvideo-snuttar tänkte jag 😉

  Hälsningar
  Cecilia

 6. I min lilla lilla värld 8 juli, 2011 on 13:10 Svara

  Haha. Om inte JAG ser kvinnlig ut med värsta gravidmagen så vet jag inte vad!!!

  Bra sagt Hans. Alltid svar på tal

 7. sofia 8 juli, 2011 on 13:11 Svara

  Jag håller med din man till punkt å pricka. Du är jättefin!

 8. Sofie 8 juli, 2011 on 13:16 Svara

  Åh, hade skrivit värsta svaret o så försvann det…*suck* Skrev i alla fall att jag inte funderat så mycket på det tidigare, men jag tycker att kvinnlighet har mer att göra med normer, värderingar, attityd och tankesätt snarare än det rent kroppsliga. Vet att det fiinns en del som anser att några kilon för mycket och lite fluff här o var bara är kvinnligt, men det håller jag inte med om. Tycker att det bara handlar om hur väl man tar hand om sin kropp, och jag tycker inte att något är mer kvinnligt än något annat…

 9. ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 8 juli, 2011 on 13:22 Svara

  Herregud, vilken kommentar! Det är väl en sån person som tycker att vi kvinnor ska stanna hemma, föda barn och bara vara till lags till mannen. Du är ju jättevacker, Lovisa! Din fina personlighet lyser igenom och det finns inget vackrare.

 10. Petra 8 juli, 2011 on 14:29 Svara

  Hej

  Brukar rassla in här någongång i veckan för att få lite träningstips och inspiration men brukar inte kommentera men nu känner jag att det är dags :)

  Jag personligen skulle inte känna mig bekväm med att vara så tränad som du är men det är det som är så fantastisk med människor och utseenden – allt passar inte alla och omväxling förnöjer som det heter, alla är vi olika. Ditt självförtroende och din utstrålning är fantastisk! Du är fantastiskt vacker! (tror att det aldrig skadar att ge komplimanger 😉 – även om personen som får dem vet innehållet redan ^^)

  Keep up the good work!!

 11. Louise Kjellberg 8 juli, 2011 on 14:32 Svara

  Fortsätt precis som du gör tjejen. Inspirera & var sådär strålande som du är!
  Du är grymt snygg, vältränad och en underbar människa! Big Like :)

  Själv har jag inga som helst problem med att känna mig kvinnlig, trots mitt kortklippt hår, breda axlar och faiblesse för flipflops.

  En kvinnlighet som sitter lite djupare än det som syns på utsidan är inget som jag känner att jag offrar då jag tränar för att bli snabbare & starkare.

 12. Stina 8 juli, 2011 on 14:44 Svara

  Bra svar Hans! Jag tycker du har en otrolig kropp! Sara också! Ni är båda jättevackra, roliga, klipska, rappa och väldigt kvinnliga! Jag önskar jag hade din kropp, men jag vet vad jag går för och även om jag gör mitt yttersta så når jag inte dit. Det finns begränsningar, men jag kan och ska bli vältränad jag också! Målen är satta, men inget mål handlar om min kropp. Jag vill bara se resultat i mina prestationer.

  Kram och fortsätt vara precis så bra som du är!!!

 13. Anna 8 juli, 2011 on 15:22 Svara

  Vem fan har patent på att tycka vad som är kvinnligt och inte? Jag tycker du ser superfin ut och har nu lusläst din blogg ett par dagar för att hitta en väg tillbaka till mina 55 kg efter att ha fött vårt andra barn för lite mer än en månad sedan. Jag har inte läst din blogg tidigare men kommer fortsätta läsa den. Jag förstår inte varför man måste kommentera och tramsa kring en annan persons liv och val. Bara för att man tycker något behöver man nödvändigtvis inte berätta det. I synnerhet inte om man tror att det kanske gör den andra personen illa. Har du PT på nätet eller måste allt gå via SATS. Jag bor inte i Stockholm men gillar din stil och att du varvar löpning med styrka. Jag är en löparråtta ut i fingerspetsarna men bangar inte för vare sig schyssta armar eller ben.

 14. Aniika 8 juli, 2011 on 18:42 Svara

  Gah, jag skulle göra allt för att ha en kropp som din, tycker det är jättesnyggt! Sen har jag inte alls den disciplin det krävs för att nå dit, men, men.. Maybe one day!?

  Tack för en bra blogg förresten, vet inte om jag har ”sagt” det förut, vilka jättesöta små killar du har!

 15. Åsa B 8 juli, 2011 on 20:30 Svara

  Men hallååå! Du har ju helt sjukt snygg kropp tycker jag 😉 och förövrigt tycker jag inte kvinnlighet sitter i utseendet utan i personligheten. Samma sak med attraktion och liknande känslor. Det är hur vi är och inte hur vi ser ut som gör oss attraktiva.

  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg med många bra tips både om träning och om barn.
  Keep it up!!

  Åsa B

 16. Josefine 8 juli, 2011 on 20:41 Svara

  Vilken himla fin kommentar av din man! :-)

 17. Lotta 8 juli, 2011 on 21:55 Svara

  Du har så vansinnigt vältränad och snygg kropp att man blir avis bara genom att klicka sig in här. Tycker det är ledsamt att gå till personangrepp baserat på utseende. För hade du inte varit så vältränad hade det väl också varit fel?
  Jag älskar dina videosnuttar (det vet du) och jag tittar in här minst en gång om dagen. Du inspirerar mig och ger mig massor med nya idéer och motivation. En dag bräcker jag dig… not! 😉
  Och håll hårt i maken din, det var väldans fint av honom att stå upp och försvara dig och göra det på ett så snyggt sätt. Han borde skriva mer!!! Har jag också sagt förr…
  KRAM på er och mer träning åt folket!

  PS, en sköterska på bvc sa till mig häromdagen (med anledning till att vår son inte går upp i vikt) att barn som ses som undernärda i dag är egentligen inte det, de har en normal vikt. Det är alla andra runt omkring som har ökat i vikt och på så sätt fått det att se normalt ut. Skrämmande tanke, för hur ska det då sluta med mänskligheten? Nä, in med mer träning och bättre kost runt om i landet, det hade vi inte dött av 😉

  • lofsan 8 juli, 2011 on 22:27 Svara

   Tack fina Lotta!

 18. Tess 9 juli, 2011 on 00:00 Svara

  Hmm… så enligt skribenten är man inte kvinnlig om man har muskler och/eller små bröst? Tur att det finns många som inte delar den synen iaf. Tycker du utstrålar en härlig självkänsla!

 19. Life of Lisa 9 juli, 2011 on 17:14 Svara

  Men va trist, ska du också börja råka ut för såna där knäppgökar i kommentarfältet nu… Det kanske kommer på köpet med antalet läsare. Trist, som sagt.

  Iallafall, vad som är kvinnligt och inte är väl en helt annan diskussion. Och alltid en rätt onödig sådan.
  Vad gäller kroppsidealet så är det väl tur att det finns många olika smaker och inställningar gällande det. Jag tycker att du är skitsnygg, det är SÅ imponerande med riktigt vältränade tjejer! (och killar) Sen tycker väl inte jag att bodybuildingstuk är det snyggaste, men du är inte där utan stark, vältränad, snygga muskler. Imponerad, som sagt, och du inspirerar många.
  Jag tycker också att kurviga tjejer kan se nog så snygga ut. Någon här ovan skrev Kim Kardashian, ja, och Beyonce, med flera – vältränade tjejer med mycket former, de är ju skitsnygga (också). Vältränad är ju inte heller något som behöver betyda snygg, men det ser ju alltid ”fräscht” ut med människor som tar hand om sig själva. Som mår bra inifrån. Och det är ändå det viktigaste! Och då mår man oftast bättre, ler mer, har starkare utstrålning och energi. Där kvalar du in, liksom många andra med mer hull. Kvinnligt!

  Så vad som är ”kvinnligt” och ”snyggt” i kroppsväg finns det lika många svar på som det finns människor. Det finns inget facit.

  Och förresten, du har burit två barn, snacka om kvinnlig!

  Keep up the good work, både med träning (som inspirerar oss vanliga dödliga) och med din härliga blogg. Hoppas du slipper troll i fortsättningen.

  Kram

 20. Mimmi L 10 juli, 2011 on 21:44 Svara

  Ja, alltid finns det knäppgökar! Bra svarat av Hans!
  Jag är avundsjuk på att du har en så vältränad och snygg kropp och gläds med dig då det strålar om dig, men jag vet att jag själv aldrig skulle orka lägga den tiden och det engagemanget på mig själv. Dock skulle jag behöva göra lite åt den, har slappat lite för mycket efter senaste graviditeten. Då tycker jag det är bra inspiration och motivation att läsa här, även om jag inte går på gymmet.

 21. Det är en sån klassiker; ”vad tycker din man?” UPPENBARLIGEN ÄR HAN OK MED DET DIN JÄVLA IDIOT EFTERSOM HAN GIFT SIG MED MIG! #avliva

  För övrigt ger jag inte mycket för ”kvinnligt” och ”manligt” efterspm att dessa etiketter bara skapar utanförskap och begränsningar. Själv rakar jag mig inte. Inte heller bör jag smink eller andra kvinnoattribut. Jag har en fitta, DET gör mig kvinnlig. Thats it liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna