Bröllop: Ringen

Vi designade våra förlovningsringar själva för två år sedan och inför bröllopet ritade vi min vigselring också. Ringen i mitten är min förlovningsring, med en stor sten för varje man i mitt liv. Förlovningsringen omsluts av två ringar med en stenrad på varje sida. Dessa två sitter ihop på baksidan så pass tajt att förlovningsringen sitter fast emellan. Dessa tre ringar tillsammans bildar min vigselring. Vi har matterat vitt guld med släta stenar, oändligt många stenar.

Jag älskar ringen för att den är den enda i världen, den är snygg, bekväm och symboliserar mitt liv och vår kärlek.

Kommentarer
14 Kommentarer till “Bröllop: Ringen”
 1. Jättesnygg! Stor – det gillar jag också!

 2. Louise kjellberg skriver:

  Riktigt fina Lovisa (& hans 😉
  Klart de ska vara unika! Snyggt & coolt!

 3. Lisa skriver:

  Grymt snygg!!

  Jag har en liknande (lite nättare och inga stenar på mittenpartiet) och får en ny sten för varje år som gifta. Dock vill msn ju inte att raderna med diamanter ska vara olika lång så det får bli två stenar varannat år. Den symboliken gillar jag.
  Och inte minst är det enkelt med bröllopspresent för min man, han vet vad han ska köpa. :)

  • lofsan skriver:

   Åh! Vilken bra idé!

   fasen att jag inte har plats för fler stenar….

   • Lisa skriver:

    Jooorå, stenar får alltid plats, mitt mål är hela vägen runt – inte för att det är nödvändigt, men bara för att :)
    Det lär ju ta en 50 år eller nåt innan hela ringen är täckt med stenar hela vägen runt. Bra mål.

 4. Terese Alvén skriver:

  Superfina! Håller med – unika ringar är det bästa :-)

 5. Grattis Lovisa! Ni var jätte vackra och ringen är supersnygg!! Kram

 6. elisabeth skriver:

  Herregud vilka snygga ringar!!!!
  Får man fråga var nånstans ni var och fick dom gjorda?

  Elisabeth

Lämna en kommentar

annonser