VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kommentarer


 1. petra 20 juni, 2011 on 13:28 Svara

  Vackert igen! Gifte ni er i smyg ?? Så vacker var du!! Grattis!

 2. jojjan 20 juni, 2011 on 18:50 Svara

  Här missar jag ett par dagars bloggläsande och vad se jag?! Att ni har gift er! GRATTIS! Åh, vad vacker du är! Hoppas dagen var helt fantastisk! Jag och min man firar vår första bröllopsdag om ungefär en vecka!

 3. Aniika 20 juni, 2011 on 20:51 Svara

  Men, hur coolt är inte det? Vilken hemlighet att gå och bära på. Häftigt att ni ”bara gjorde det”, utan att outa om alla förberedelser i bloggen (fast det hade iofs också varit superkul). Brukar inte kommentera, men nu måste jag ta mig tid. Grattis! Du strålar!

 4. Eva 21 juni, 2011 on 08:54 Svara

  Här händer det saker hela tiden! Stort grattis till fint brudpar och fin familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna