VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Videoblogg: Ett superset för bålen

I det här filmklippet gör Agnes två övningar för bålen. Den första går att göra som dubbel (som Agnes gör) eller en sida i taget. Tänk på att stå med indragen navel, lätt crunchad mage stadigt på fötterna. Håll naveln indragen samtidigt som du lutar dig lite åt sidan, i den riktning linan drar. Tänk på att ha korsetten åtdragen hela tiden. Detta är en isolerande övning som passar bra i slutet av ett träningspass. Ha mycket vikt på maskinen så att det verkligen blir jobbigt i sidan.

Den andra övningen är en statisk övning för bålen och tuff för skulderbladspartiet. Försök att hålla höften helt rak och naveln indragen hela tiden. Denna övning är perfekt att supsetta (göra direkt efter en annan) med i princip vilken övning som helst. Gör den lättare genom att ha fötterna närmare bänken och rumpan högre upp. Det viktigaste är att naveln är indragen och att magen inte hänger ner mot golvet.

Jag kommer att lägga upp filmklipp på övningar några gånger i veckan, kom gärna med önskemål på övningar och muskelgrupper!


Kommentarer


 1. Frida 25 april, 2011 on 10:57 Svara

  Grymt! Verkligen superbra med filmningen och så gillar jag de lite annorlunda bålträningsövningarna du visar! Tack!

  • lofsan 25 april, 2011 on 11:06 Svara

   Tack!

   Jag kommer fokusera på övningar som är effektiva och lite ovanliga. Många som läser är som du; duktiga på träning och vill ha inspiration på nytt.

 2. Åsa 25 april, 2011 on 22:02 Svara

  Hej!
  Jättekul med filmade övningar och otroligt inspirerande! Jag vill gärna se lite ben och rumpövningar framöver. Tack!
  /Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna