VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första löppasset med Terrain

Igår invigde Agnes och jag nya löparvagnen, Mountain Buggy Terrain. Baxter var ombytt till träningskläder så att det skulle gå extra fort på raksträckorna.

Vi körde 60 min, ett varv runt södra delen av Kungsholmen och hämtade Sixten på vägen hem.

Detta är min första vagn med cykelhjulsliknande däck, alla andra har varit hårda plasthjul men oj vilken skillnade det är i rullet. Det var som att vagnen sprang med oss och inte tvärtom. Det var gott om plats för löpsteget och handtaget går att reglera i höjden, bra för mig och Agnes som föredrar olika höjd.

Baxter sov hela vägen, i fällt läge gungade sittdelen skönt.

Det var tungt i motvinden med vagnen och jag är glad att vi valde att köpa en singelvagn och inte med plats för två, det är tillräckligt jobbigt i backarna som det är.

Det finns två vattenflaskställ på ramen som fick agera mobilficka och vantutrymme, dessutom har varukorgen nätlock med dragkedja, bra så att inget kan hoppa ur men man kan ändå packa på höjden om man är och handlar.

Åkpåsen är Stadiums kombinerade sovsäck/åkpåse, varm och lång modell. Passar perfekt till vagnen!

Mycket nöjd med vagnen hittills. Och min löparinsats. :-)


Kommentarer


 1. Cissi 8 mars, 2011 on 11:23 Svara

  Duktigt duktigt! B är sååååå lik Hans.

 2. Jojjan 8 mars, 2011 on 11:26 Svara

  Hej! Vet du något om croozern? Kombinerad löp- och cykelvagn? Jag och min man har funderat på en sådan till vår 6- månaders dotter…
  Jag läser alltid din blogg men kommenterar sällan. Ska börja gör det nu! Måste ju vara skoj att få kommenterarer när man lägger ner en massa tid på att blogga! Ha en bra dag!
  Kramar Johanna

  • Lofsan 8 mars, 2011 on 21:42 Svara

   Det är jätteroligt med kommentarer! :-)

   Tyvärr vet jag ingenting om den vagnen.

 3. Tack för recensionen, blir mer och mer sugen på en Terrain, springer ju själv med en Bugaboo nästan dagligen och kan tänka mig att Terrain är väldigt mycket mer anpassad för just löpning.
  Du, om du hinner och orkar och så, så skulle du kunna mäta hur bred Terrain är över bakhjulen eller på bredaste stället helt enkelt? På hemsidan hittade jag 59 cm, men är osäker på om det är på just bredaste stället. Tack på förhand!

  • Lofsan 9 mars, 2011 on 06:55 Svara

   Jag ska mäta och återkommer! :-)

 4. […] trots svängbara framhjul. Jag har aldrig sprungit med en ren löparvagn även om vår förra Mountain Buggy Terrain marknadsförs som en sån. 2012 är året som jag ska springa mer så en riktig löparvagn för […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna