VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God morgon!

Idag är vi uppe med tuppen allihopa. Nu på morgonen kommer Martina, ”vår” kamerakvinna från SVT, hit och ska filma lite morgonsekvenser. Sedan är det ju dags för SatsBaby i Sickla. Sixten ska bli filmad inne på MiniSats och Baxter uppe på scenen i salen. Jag kommer säkert tappa bort mig massor och så kommer hela svenska folket se det. Men vad fasen gör det, jag har många andra kvaliteter. :-) Nej, skämt åsido, det gick så bra förra veckan, Baxter är nöjd så länge han får vara med på magen. Det ska bli roligt att filma passet, vi får se hur mycket som klipps med, huvudsaken är att jag kan inspirera några nyblivna mammor att komma igång med träningen på lagom nivå.

Vi har en lång dag framför oss så nu är det dags att äta gröt!

Hur tillbringar ni er måndag?


Kommentarer


 1. Jessica 31 januari, 2011 on 07:32 Svara

  Jag tillbringar min Måndag med att inskola Arin på sin första dagis-dag.. Lilla hjärtat har plötsligt blivit stor =)

  • Lofsan 31 januari, 2011 on 07:50 Svara

   Åh, visst är det märkligt?! Sixten börjar imorgon!

 2. perdidi 31 januari, 2011 on 07:54 Svara

  Med att göra ingenting efter em fartdylld helg! :) Ett träningspass skulle för övrigt sitta bra, bara flunsa känningarna skulle gå över! Ha en bra dag!

  • Lofsan 31 januari, 2011 on 09:15 Svara

   Krya på dig!

 3. Carola 31 januari, 2011 on 08:41 Svara

  Va kul! Det kommer säkert gå bra :)
  När ska det visas på tv då?

  • Lofsan 31 januari, 2011 on 09:17 Svara

   Tack!

   Första säsongen kommer att sändas i höst.

   • Carola 31 januari, 2011 on 09:39 Svara

    Aha va kul! Det får du påminna om :)
    Kan jag behöva komma igång efter bebisen är ute. Är taggad! :)

 4. Erika- Emblas mamma 31 januari, 2011 on 14:33 Svara

  Idag kom vi oss äntligen iväg på ditt pass! Och vilket pass sen! :) Du måste vara nöjd. Allt satt ju perfekt. Dom vi gått på nu i 7månader var inget jämfört me ditt pass :) Fick det nästan tufft på Cykel+Core som jag bokat in efter, för för första gången var jag faktiskt nöjd efteråt. Babypasset e ju inte det tuffaste – och det är ju inte heller meningen (!) men Embla och jag gillar det som komplement till övrig träning. Blir ju ändå en hel del tid på MiniSats för henne så det är kul när hon kan vara med.
  Skulle kommit fram och sagt hej om det inte var för att den där kamerakvinnan va me dig 😛

  Hur gick löpningen? Tycker du inte det är svårt/jobbigt att springa när det är så isigt och snöigt? Hur klär man sig rätt för att inte frys och inte svettas? Det problemet har jag alltid på PW med barnvagnen.

  • Lofsan 31 januari, 2011 on 15:21 Svara

   Vad roligt att du gillade passet! Det blir så tufft som man gör det.

   Du får gärna komma fram nästa vecka.

   Jag springer i Icebugs, här i stan har vi inte lika mycket is som utåt Nacka men oavsett så är ett par vinterlöparskor ovärderliga. Jag har underställ och vindjacka och tajts, pannband, handskar och ett pannband runt halsen. Det skulle vara för kallt att gå i men springa i funkar.

   • Erika- Emblas mamma 31 januari, 2011 on 20:45 Svara

    Absolut, det ska jag göra! Hann bara inte denna gång, när du kom startades ju passet på en gång och efteråt så skulle jag hinna lämna in Embla på Mini och sen köra Cykel kl 12 så det var lite stressigt. Jag stod vid spegeln ute på (min) högersidan. Embla har ju börjat krypa så det är väl gränsfall kanske men jag tycker det funkar bra än så länge :)

    • Lofsan 31 januari, 2011 on 21:02 Svara

     Aha! Jag var tvungen att amma, därför jag inte var inne i förväg som jag brukar. Ny chans nästa vecka! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna