VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nacka Forum & Delselius

Igår såg vi filmen Inception som Hans köpte häromdagen. Gud vad bra den var! Jag har inte ro att kolla på en hel film i soffan normalt sett men Inception gjorde mig helt fast! Jag är ju så nördig så jag var tvungen att googla slutet efteråt och läsa om olika teorier. Lite klokare blev jag…

Idag tänkte jag köpa lite nya träningskläder och jeans så vi åkte till Nacka Forum eftersom vi behövde tanka och tvätta bilen ändå. Stadium är ju sämst alltså. Jag hittar aldrig någonting där. Det fanns inte ett enda Nikeplagg i storlek XS, SOC är inte min grej så jag blev riktigt besviken. Jag köpte ett nytt vitt Under Armourlinne i New York som jag verkligen gillar. Hans ska tillbaka till New York i februari så jag hoppas att han kan åka förbi Under Armourbutiken i SoHo då och köpa några fler i andra färger. Får kolla i stan så länge om det finns några snygga linnen och tajts.

Däremot har de en riktigt bra Gstarbutik i Forum och där köpte jag två par byxor, ett par snortajta svarta leggings och ett par mörkblå jeans. Svintajt ska det vara. Och ner i vårstövlarna. Som jag inte äger. Något att ta tag i på fredag när Sixten knegar på förskolan hela dagen och jag och Backan ska fördriva tid på egen hand. Höga stövlar ska det vara, med rejäl klack och svart fint skinn. Tips någon?

Vi åkte till Delselius efter Forum och åt semla tillsammans med mormorn. Jättemycket folk men ändå så värt det. De har alltid bra fika och god varm choklad. Som flytande godis. Fast det är långt att åka ut till Grisslinge är det en mysig utflykt, i sommar blir det nog en dag på stranden innan.

Dagens Mamma i vårig Abercrombieskjorta.

Backan har Ralph Laurenoverall med rödrandig piké från Lindex under.

Dagens Sixten har favvokoftan från Ralph Lauren, RL-piké och jeans från Gap.

Jackan är från varuhuset John Lewis i London och kepsen från Kapp Ahl. Conversesneakers.

En bild på dagsformen (3 månader sedan förlossningen) i morse. Det syns på separationen (mittlinjen) att jag har haft två täta graviditeter (5 månader mellan), den var djup även innan jag blev gravid men inte så här kraftig. Det syns ju också mer när det inte är så mycket fett på magen. För övrigt har jag jordens träningsvärk i överkroppen idag. Löpning står på schemat, bland annat lyktstolpsintervaller längs Karlbergskanalen och Norr Mälarstrand. Kuta 2 stolpar, jogga 1. Hur länge? Jag hoppas jag orkar köra dem i 20 minuter.


Kommentarer


 1. Carola 30 januari, 2011 on 19:19 Svara

  Shit alltså vilken mage! Det är banne mig mitt mål också:). Men jag tror inte jag lyckas tre mån efter förlossningen…men jag hoppas.
  Nåt tips? :)

  • Lofsan 30 januari, 2011 on 20:41 Svara

   Du kan!!!

   Håll i och ut hela graviditeten, det är värt att vara lite hård mot sig under grav om man vet hur mycket lättare det blir sedan.

   Ät bra och rör mycket på dig. Efter förlossningen: upp ur soffan direkt, både kropp och psyke mår bra av promenader!

   Jag hjälper dig sen när du är där.

   Ska bli kul att ses på torsdag!

 2. Maria 30 januari, 2011 on 19:48 Svara

  Shit vad fina ni är och vilken mage du har…man dör ju lite inombords när man ser den… :)
  Jocke såg också Inception i helgen och var helt lyrisk. Han har passat på att ha filmhelg när jag varit borta eftersom jag, liksom du, har svårt att sitta still en hel film och glo. Han trodde dock att jag skulle gilla filmen och när även du hyllar den får nog kanske ge den en chans..
  Hoppas förresten allt gått bra med Sickan!
  Kram

  • Lofsan 30 januari, 2011 on 20:38 Svara

   Men tack fina du! Hoppas Öret var najs.

   Ja, du skulle gilla den! Klurig som fasen men riktigt bra!

   Vi hörs om date!

 3. Lillan 30 januari, 2011 on 20:16 Svara

  Var ni på Delkan i Gustavsberg, vi åkte till Grisslinge och då tänkte jag faktiskt på er! Ändå så nära men långt ifrån!

 4. Lillan 30 januari, 2011 on 20:18 Svara

  Såg att ni var på Grisslinge… vi var där efter 15 – be Annika ringa nästa gång så kanske vi får träffa era små fina killar och er!

  • Lofsan 30 januari, 2011 on 20:36 Svara

   Amen ååh! Aja, nästa gång!

   Åt du vaniljsemlan?

   • Lillan 30 januari, 2011 on 21:31 Svara

    Ingen vaniljsemla, skall hålla mig till ”semmeldagen” – men tryckte i mig en annan god bulle!

 5. Mickis 30 januari, 2011 on 20:19 Svara

  Jag var också tvungen att googla inception! Vart inte så mycket klokare men kul att läsa andras teorier! Vad tror du? Jag tror att han aldrig kom tillbaka och att han fortsatte leva i sin drömvärld, men jag vill ju tro tvärtom! 😉

  • Lofsan 30 januari, 2011 on 20:35 Svara

   Ja, jag håller nog med. Fast för barnens skull hoppas jag att det var på riktigt. Men vad hände med kroppen isf? Förblir den sovande?

 6. Bella 30 januari, 2011 on 21:34 Svara

  Oo vilken mage! Hur mycket tränar du för att få den så snygg? Jag kör mest konditionsträning men har börjat styrketräna oxå. Försöker köra ganska tunga vikter så jag orkar 2-3 gånger 8. Hur snabbt ser man resultat? Tips på övningar för magen?

  • Lofsan 30 januari, 2011 on 21:37 Svara

   Tack!

   Jag kör så varierat som möjligt, växlar mellan 5 och 20 reps. Kondition ca 3 pass i veckan så varierat som möjligt; löpning, cykling. Mycket högintensiva intervaller. 10-20 min före varje styrkepass.

   Och så ca 60 min powerwalks varje dag.

 7. Alfva 30 januari, 2011 on 21:36 Svara

  Varför gillar du inte SOC som märke? Måste ge mig på jakt efter nya träningskläder, men vill inte behöva lägga för mycket pengar eftersom jag hoppas kunna minska iaf en storlek inom inte alltför lång framtid ju!

  • Lofsan 30 januari, 2011 on 21:40 Svara

   Det är både materialet och passformen jag stör mig på. Inga snygga linjer och ofta osmickrande. Priset är ju lägre än Nike men träningen blir ju roligare om man känner sig fin. Jag byter träninggarderob ganska ofta eftersom det slits ut med passen men Nike håller måttet tycker jag.

   • Alfva 30 januari, 2011 on 22:42 Svara

    Ah okej. Hela träningsklädersdjungeln är ju helt ny för mig…
    Hoppas jag hittar något vettigt som är smickrande i passform då! 😉

 8. Petra 2 februari, 2011 on 12:34 Svara

  Du är kanon tycker jag och med en jättefin mage :-)

  • Lofsan 2 februari, 2011 on 13:29 Svara

   Tack! Jag har bokmärkt din blogg, lite inspiration sitter aldrig fel! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna