VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jullunchen

Vi firade julafton som om det vore på riktigt. Med andra ord: först lite lek, riktig julmat, lite mera lek innan paketöppning och sedan spel, mys och knäckfrossa resten av kvällen. I inbjudan uppmanades gästerna att önska fem favoriter till julbordet, på sätt får man bara det goda. Jag önskade viltköttbullar, rödbetssallad, löjrom, julmust och räkor medan alla andra hade Hans fantastiska svampomelett på sin topplista. Vi åt i alla fall väldigt gott men jag brukar inte ta så mycket, hellre lite av mycket. Agnes bjöd på Alex saffranskladdkaka med lättvispad grädde (vispad i Kitchen Aid såklart) och vi alla, inklusive Sixten, åt slukade den. Rekommenderas starkt till era julbord! Fast ni får baka den själva.

Baxter sov hela måltiden vilket var skönt för mig så att jag slapp amma mitt i maten. Det är lite lyxigt också för Sixten som får vara ensam i centrum. De gick i skift sen när Sixten somnat för kvällen vid 19 för då var Baxter vaken med oss i soffan och bidrog med sitt lilla till spelet.

Vi skålade i skumpa och julmust och njöt av maten, vilken koma som smög sig på sen! SVT-Martina kom förbi för att filma lite, vi får nog vänja oss vid att ha henne i hasorna men det blev bara en kortis. Roligt att få Baxters första jul dokumenterad!


Kommentarer


 1. Bea 19 december, 2010 on 20:40 Svara

  Vad fina ni är! Misstänker att det är Sixtens rum som skymtas i bakgrunden på en av bilderna. Var har ni köpt de vita hyllorna med rundade hörn? Är på jakt efter sådana men hittar dem ingen stans…

  • Lofsan 19 december, 2010 on 20:51 Svara

   Tack! :-)

   Vi har köpt dem i en barnbutik i Sickla. De heter ju zebrahyllor så kanske finns de på någon webshop?

   • Bea 19 december, 2010 on 21:20 Svara

    Aha, tack! Då ska jag söka efter det :)

 2. Petra 19 december, 2010 on 20:40 Svara

  den där amningsklänningen vill jag ha!!

 3. Tant Karin 19 december, 2010 on 21:54 Svara

  Najs frippe på Sigge!

 4. Mario 19 december, 2010 on 22:30 Svara

  Gefle-tallrik ”smide”, snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna