VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julklappar!

Barnen får inga julklappar av oss i den bemärkelsen att de är inslagna och öppnas på julafton utan ett av syftena med New Yorkresan är ju för min del att shoppa fina kläder till dem som inte finns i Sverige. Vi kommer såklart att besöka den stora Toys R Us-butiken också och kanske köpa något roligt och speciellt till barnen men Moster, Henric och Mormor vill såklart ge sina pojkar julklappar och oj så mycket fint de fick! Polarn o. Pyret är en favorit hos oss som ni säkert förstått och hos Mormor likaså. Hon gav Sixten en finfin röd pyjamas men han kommer nog att använda den som mjukisdress, så fin var den. Baxter fick en snygg röd body och snajsiga strumpor att matcha med. Agnes och Henric gav Baxter en underbar filt; svart- och vitrandig på ena sidan och ett sött mönster på andra sidan. Perfekt på flyget, i vagnen och i sängen framöver. Underbar!

Både Sixten och jag har varsitt lamm som gosedjur (min ligger i källaren) och nu fick även Baxter sitt lamm av Mormor. Mys! Vi samlar ju på Brios träleksaker och nu fick Sixten deras nya helikopter med propeller som snurrar av Agnes och Henric.

-Chopchopchop lär jag Sixten hur helikoptern låter.

-Fssssfssss svarar Sixten.

Sixten önskade sig ett träpussel med djur och små knoppar att hålla i av mormor och såklart: Sixtens första pussel it is! Än så länge så stampar han mest på det men tids nog, tids nog.

Sist och minst men väldigt viktigt var det guldhalsband med Baxters stjärntecken på som han fick i födelsepresent av Mormor. Sixten fick ett S i berlock när han föddes och nu har Baxter en skorpion. Spara spara och fram på 5-årsdagen att få bära runt halsen!Mitt livs första jul som tvåbarnsmamma är än så länge den bästa julen någonsin! Jag har världens finaste familj, släkt och vänner. Vi har så mycket roligt att se framemot den kommande tiden och jag kan inte vara lyckligare!


Kommentarer


 1. Sofia Gustafsson 19 december, 2010 on 21:20 Svara

  Hej Lovisa! Det är din forna klasskompis från gymnasiet som skriver.
  Brukar smyga in och läsa din blogg titt som tätt. Först vill jag passa på att gratulera dej till dina små pojkar, de är verkligen fina! =)
  Känner ofta att jag blir glad och fylld av energi när jag läser din blogg. Den är så varm och kärleksfylld. Ville bara tacka dej för att du delar med dej av det!
  Ta hand om dej och hoppas ni får en fin resa!

 2. Kari Sandén 19 december, 2010 on 22:59 Svara

  Vilka fina bilder! Ni ser verkligen lyckliga ut och är så vackra! Barnen (sixten) verkar också gilla läget och den lille hänger på så att säga, stor lycka i bildform!
  En mycket god jul önskar vi er, kram
  Kari & Micke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna