VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Massa skidor!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Resor

Idag har jag fått åka massa skidor! Det har har verkligen släppt och idag var jag grym! Det var bra underlag, ganska mjukt fast ganska dimmigt så googelsen fick sitta uppe på hjälmen. Det är nästan helt tomt i backen och inga liftköer, skönt!

Sixten och jag stannade i stugan när de andra åkte i backen. Jag spelade några banor på Mario. Sedan gick Sixten och jag till backen och mötte upp mamma som tog Sixten en stund. Sedan bytte Hans av så alla fick sig ett rejält åk idag.

Till sen lunch gjorde Hans fullkornsvåfflor med matigt pålägg: gräddfil, räkor, lök och stenbitsrom. Vi avslutade med vanliga våfflor med hjortronsylt, blåbärssylt och vispgrädde. Mums!

Ikväll ska jag grilla fläskkarré och Hans ska göra halloumisallad. Det går verkligen ingen nöd på oss!

Imorgon verkar det bli snöoväder så vi har pratat om ett bad på Experium och kanske ett träningspass på Sats i Lindvallen. Jag ligger lite efter eftersom jag valde att stanna i stugan och spela tv-spel när Hans åkte till längdspåret nu ikväll. :-)


Kommentarer


  1. Jennyn 26 januari, 2010 on 19:38 Svara

    Experium är ca sex minuters promenad från mig.. så vi ses där tjejen.. jeho. puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna