VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kommentarer


 1. Minna 26 januari, 2010 on 22:33 Svara

  Hej!
  Kom in på din blogg för bara någon månad sen och fastnade direkt. Tror jag googlade efter något recept och hamnade här! Blir så inspirerad av att läsa om din träning och så roligt att läsa om ditt mammaliv. Skrev ett litet info-inlägg om mig själv på bloggen om du vill läsa :) Vad ska man säga.. Jag är en sån där typisk tjej som aldrig riktigt kommit igång med träningen på allvar. Går i perioder, men det slutar alltid med ett längre uppehåll och så är jag tillbaka på ruta ett igen. Finns alltid något att skylla på. Just nu har jag som mål att gå på 2-3 pass i veckan och komma ut på ordentliga promenader några dagar i veckan. Det skulle vara häftigt att bli ett riktigt träningsfreak som du, men det tror jag aldrig kommer hända. Eller vem vet? Jag börjar med att sätta upp realistiska mål, så får vi se hur det utvecklar sig :)

 2. Alfva 27 januari, 2010 on 22:18 Svara

  Fan vad mysigt ni ser ut att ha det! Är bara lite avis!!

  • Lovisa 27 januari, 2010 on 22:25 Svara

   Hörru du! Bara för att du har gjort typ världens coolaste resa! Jag har medvetet undvikit din blogg för jag vill höra allt live! Vi kan väl ses nästa vecka för en lunch, de som kan?

   • Alfva 27 januari, 2010 on 22:49 Svara

    Sure thing, jag är på!
    Uppbokad måndag och onsdag redan, men övrig tid bör funka! Vi får styra upp något!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna