VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite skidor

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Lofsan

Agnes bytte av mig så mamma, Hans och jag fick oss några riktigt fina, snabba åk. Jag kände stor skillnad i kroppen jämfört med Åre. Det börjar släppa i känslan av lätthet och jag känner mig stark! Så skönt!

När vi kände oss klara i backen åkte bilen tillbaka till stugan och Agnes och jag gick med Sixten. Hans kokade korv åt oss till lunch sedan svidade han och jag om till längduniform och så tog vi bilen till elljusspåret i Lindvallen för ett träningspass i längdspåret. Hans var grym idag, jag kände mig inte i samma form. Jag väger 6-7kg mindre nu än jag fick spannet utmätt för några år sedan så det kan vara så att jag måste flytta vallan till nästa gång. Eller så var jag bara allmänt dålig. :-)

Vi spenderar kvällen efter en god pastamiddag med lite super Mario och framförallt Guldbaggegalan. Vi har så mysigt här, detta kommer att bli en toppenvecka!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna